Свързани новини

18.06.2010 12:34

Слави на война с мъжа на Мая Илиева

Видян 14412 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Слави Трифонов има само един СМЪРТЕН враг и  това е мъжът на Мая Илиева. Ники Шванца неведнъж е имал неприятни разговори с Дългия в София и във Варна. Омразата между тях продължава от години и ще тлее цял живот. А причината е, че и двамата мъже имат една и съща голяма любов в живота си.
Ето и цялата история!


След като се е разделил с актрисата Силвия Лулчева (гласът на Кари от Сексът и градът) Слави Трифонов е известен, но самотен. Загубил е своята първа и единствена софийска връзка. Напуснал е скромната си квартира край Женския пазар и вече живее прилично. С участието си в Ку-ку започва да изкарва добри пари. Парите обаче не са всичко в живота. Той търси нова любов.
И я намира точно на другия край на България. Във Варна. Името на девойката е Мария Димова. Тя е красива и елегантна, много е добра в секса, както разказват и последващите й гаджета – телевизионери и футболисти.
Един слънчев ден Мария запознава Слави със своята най-добра приятелка. Маги е другото й аз, двете са неразделни от деца. От дума на дума обаче тя осъзнава, че Трифонов се влюбва в нейната първа дружка. Работата опира до детската игра “двама може – трима не”!!! След известна борба и отказ да се примири Мария се предава. Тя се оказва голямата губеща.
Слави и Маги известно време се наричат “просто приятели”. Постепенно осъзнават, че нещата са много по-сериозни. Варненката е до Дългия през най-трудния му период, когато Костов го сваля от ефира на БНТ и той е принуден да се излъчва по мътната телевизия 7 дни и по дребните кабеларки из страната.
Цяла България официално разбира за връзката им, когато през есента на 2000 г. той я представя като своята половинка по време на първото предаване Шоуто на Слави.
Слави затваря Маги в апартамента си в Драгалевци. Златният кафез обаче не е по вкуса на красавицата. Тя търси собствената си реализация. Любимият обаче проявява своя деспотичен, понякога, нрав. Той не желае да демонстрира връзката си в обществото. Не е в характера му да води социален живот. Даже, когато се пекат на плажа, тя отстои на няколко метра от него и му вдига телефона. Пред странични хора му говори на “вие”.


Ники се пренася в София и това е началото на края на голямата любовна история на Слави и Маги. Нейният джип Тойота започва честичко да бъде забелязван на улица Праскова в южния квартал Белите брези, където живее Шванца. Птичката бяга от златния кафез в Драгалевци. Слави се опитва да се бори срещу съдбата. Привиква Ники на неприятни мъжки разговори. Но съперникът му за сърцето на красавицата не се огъва.
Трифонов напуска полесражението. Оставя жилището на Маги, а самият той взема апартамент в престижна сграда край бул. България в столичния квартал Борово. Тя живее известно време с него, но накрая избира да се завърне в родната Варна. Занимава се с детска психология, прави модна галерия и от време – навреме привлича интереса на светското общество.
Шванца обаче изгря наново. Беше достатъчно да се появи заедно с Мая Илиева на откриването на стъклена сграда срещу резиденция Бояна, за да се заговори усилено за него. Изписа се всичко, само не и за любовта му с Маги. Следи звестно охлаждане на отношенията с новата му изгора, напоследък отново е заедно с вдовицата на Георги Илиев – една от най-стилните и загадъчните дами в София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей