Свързани новини

14.06.2010 14:39

Стъклен дом излиза във ваканция

Видян 2353 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български сериал Стъклен дом излиза в лятна почивка. Актьорите от българската драма обаче няма да са във ваканция, а ще заснемат здраво следващите епизоди на сериала. Сценаристите обещават още повече обрати, любов и екшън в новите серии, които ще стартират през есента.


Още преди старта на Стъклен дом продуцентите сами разкриха, че като за начало ще се излъчат едва десетина епизода, след което сериала ще излезе в лятна почивка. Филмът обаче със сигурност ще продължи, тъй като рейтинга му е доста висок. Заради големия интерес ще бъдат заснети всички 66 епизода от първия сезон на сагата. В момента той върви само в неделя, докато наесен е възможно да го гледаме повече от един път седмично.


Преди дни Стъклен дом спечели годишната награда на Медиа Микс за най-успешен български медиен проект през този сезон. Наградата получиха изпълнителните продуценти от „Камера“ Димитър Митовски и Димитър Гочев и Петя Терзиева – директор „Маркетинг комуникации“ на bTV Медиа Груп. „Това е едно признание, което мисля, че този продукт наистина заслужава“, коментира продуцентът на сериала Димитър Митовски. „Пожелавам на екипа на сериала, следващата година или по-следващата година да получат награда Еми“, каза  Петя Терзиева, директор „Маркетинг комуникации“ в bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,