Свързани новини

14.06.2010 14:24

ДЕО: Простих на убийците на баща ми

Видян 7962 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С какво се занимаваш в момента?


В момента, честно казано си почивам. Преди няколко дни се върнахме с приятелката ми Лора от Гърция, където карахме сърф. Стояхме две седмици и беше уникално. Бяхме на незабравимо местенце, което се нарича Лимнос. Това е остров и се намира на четири часа път с ферибот от Кавала. Иначе в професионален план няма какво толкова да се похваля. Приемам участия и така си докарвам по някой лев. Ходя по абитуриентски балове. Сега съм се захванал с инициативата Живей активно.


Как протича седмицата ти?


Редовно ходя на бокс. Почти всеки ден се качвам на Витоша. Готвя, чистя апартамента и общо взето съм се превърнал в мъжка домакиня.


Преди време се чу, че имаш здравословни проблеми. Сега как си?


Добре съм, бате. Не знам от къде са тръгнали тези слухове. Здрав съм като бик. Ако всички слухове за мен са верни, досега да съм умрял. Даже наскоро разбрах, че съм имал гастрит. Ужас! Майка ми в монета е в чужбина и затова не съм в час с последните писания за мен. Иначе тя събира всичко и ми звъни да ме проверява.


Какво не можеш да си простиш?


Старая се да прощавам за всичко и на всеки. Може би не мога да си простя, или по-скоро съжалявам, за повечето глупости, които съм вършил навремето.


Какви са били тези глупости?


(замисля се) Толкова много неща ми се въртят в главата в момента, че не знам от къде да започна. Напиванията, например. Навремето, докато работех като барман, се е случвало да не изтрезнявам по три денонощия. Това обаче беше преди близо 7-8 години. Ако не бях правил тези глупости, в момента можеше да имам много повече мозъчни клетки.


Коя е най-голямата ти загуба?


Това е загуба за семейството ми, за малката ми сестра и за майка ми. Говоря за убийството на втория ми баща.


Все още ли търсиш отмъщение за убийството?


Само първата година имахме такива намерения. С течение на времето обаче тази воля за мъст започва да те измъчва и дори може да те разболее. Дори простих на тези хора, които направиха мизерията. Господ ще ги накаже достатъчно добре. Такива същества са наказани от съдбата. Няма какво повече да искаме за тях. Те никога няма да могат да чуят една хубава песен и да разберат за какво става въпрос. Или да погледнат някоя картина, която да ги докосне емоционално. За четене на книги и за стихове пък изобщо няма смисъл да говорим.


Тежеше ли ти да бъдеш мъжът в семейството след трагедията?


Майка ми е много стабилна дама и две-три години след трагедията си намери сродна душа. Човекът се казва Джеф и е от американско-канадски произход. Така че периодът, в които трябваше да бъда глава на семейството, не беше толкова голям и не ми натежа. Когато Джеф се появи, вдъхна увереност на всички и разбрахме, че винаги има ново начало.


За какво се молиш най-често?


За здраве. По принцип, когато се обръщам към някаква по-висша сила, винаги съм изразявал благодарност. Било то за новите хора, с които съм се запознал, или за нещо съвсем обикновено. Иначе определено съм вярващ човек. Може би, защото съм израснал през социализма. Тогава успяха да ни научат да вярваме в Бог и да го уважаваме.


Прекаляваш ли с алкохола и дрогата?


(Смее се) В момента съм точно в обратния период. На този въпрос каквото и да отговора, ми е ясно, че ще прозвучи така, все едно не отричам нищо. Научих се да не обръщам внимание на слухове и клюки.


Какво значение имат парите за теб?


Парите ми дават възможност да си правя планове. Това е средство да живееш добре и да се чувстваш свободен.


Какво направи със спечелените от ВИП Брадър пари?


Хонорарът ми стои на депозит в банка. Не съм пипнал и лев от него. Тези средства ме карат да се чувствам спокоен и стабилен. Не знам как ще ми се развият нещата в живота. Все още съм без предаване и то от доста дълго време. Не, че това е проблем.


Как реагира, когато разбра, че Лора се е снимала за Плейбой?


Малко се изненадах, защото тогава бях във ВИП Брадър. Иначе много се зарадвах. Преди това й бяха предлагали и от други списания, но в Плейбой даваха много добри пари. Освен това средствата ни дойдоха много добре, тъй като по това време ни бяха ограбили апартамента. Някакви пишлемета бяха влезли през терасата и вдигнаха лаптопи, злата, пари. Та, с тези пари покрихме доста от щетите.


И все пак не я ли изревнува поне малко? Все пак цяла България гледа гаджето ти голо.


Какво да ти кажа. Сега Лора изглежда добре и се снима. Сега й е времето. Живеем в свят, в който всичко се продава.


Изплатихте ли апартамента, в който живеете?


Все още не сме. За него теглихме малък кредит за 10 години. Минали са четири. Има още малко и ще го изплатим. Вноските не ни тежат. Така че, по този въпрос, няма драма.


Мислите ли за сватба?


По-скоро си мислим за дете. Що се отнася до сватба, не знам. Всички са се вманиачили по тези венчавки. Накрая вместо сватба ще дойде брадва. На 7 юни направихме шест години, откакто сме заедно. Това е много по-важно.


Мислиш ли да се върнеш към певческата си кариера?


По-скоро не. В момента помагам за кариерата на Лора. Не смятам отново да хващам микрфона. Освен това хип-хопът се продава много трудно в България. Искам да си намеря нещо, което ще ми бъде приятно за вършен. Искам да пътувам, да готвя... Такива неща.


Кое е най-голямото ти прегрешение?


Не мога да отговоря на този въпрос. По-скоро се сещам за най-хубавите си моменти.


А кои са те?


Например пътуването, което приключи и мисълта за следващото.


С какво печелиш хората?


Не знам дали ги печеля. Гледам да съм естествен. Раздавам се. Старая се да живея в свят, в който да се чувствам добре. Не обичам да причинявам болка. Човек сам си наглася света около него.


За какво тъгуваш?


Пак ще се върна за темата с баща ми. Наскоро със сестра ми си говорихме, че общо взето почти всяка седмица сънуваме този човек. Виждам го как отваря вратата и се прибира у нас. Той беше убит на 21 ноември 1998 г. Година по-късно, на същата дата започнах да водя Джубокс. Мъчно ми е, че той не успя да види успехите ми. Другото, за което ми става много тъжно, е една друга история с него. На 7 октомври, в годината на убийството, той дойде и ми подари колело. Тогава бях барман и месец след това, той си отиде. Не е кой знае какво, но това много ме натъжава.


Кое е непростимо?


Няма непростими неща. Когато човек проси, осъзнава колко е силен.


Как прекарваш свободното си време?


Ходя много на бокс, йога и се разтоварвам жестоко.


Къде и с кого ще гледаш световното първенство?


Това е събитие, за което трябва уединение. Вкъщи пред плазмата с биричка и в компанията на Данчо Караджов.


Кой е фаворитът ти?


Аржентина ми харесва много като отбор. Холандия също. Англичаните ще ги подкрепям, заради Бербаров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и