Свързани новини

31.05.2010 11:40

30 000 евро за Миро от Евровизия

Видян 2656 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Миро, който представи България на Евровизия, се връща от Осло ПО-БОГАТ с 30 000 евро. При това независимо от своето класиране.
Системата на международната шоумафия е такава, че всички получават по равна сума за права. Парите идват от продажбата на диска с всички песни от конкурса. Авторите им си делят джакпота по братски. Така всички страни са облагодетелствани и имат мерак да участват пак и пак.


Не е ясно дали се връща процент под масата или всичко отива за създателите на песните, а онези, които ги пращат на добре платения форум остават с празни ръце. Именно затова далаверата на изпълнителите е да се включват в Евровизия със собствени парчета.
Така и Миро направи всичко възможно неговата балада Ангел си ти да бъде предпочетена пред доста по-качествените парчета на Крум Георгиев и Ясен Козев и пред Twist and Tango. Тази песен беше написана на блондина от първия му благодетел в бизнеса Петър Панов. Именно той ги беше взел с Галка за пеещи келнери в ресторант Опера навремето. Оттам им тръгна кариерата в София, където преди това двамата бяха напълно неизвестни провинциални таланти.
Големите пари остават за победителя. Той прави европейско турне, а след това се отдава на цял сезон халтура.


Миналогодишният шампион отказа овации срещу участия за олигарси в Русия. Шансът на Александър Рибак беше, че победи в Москва, където се състоя най-пищното издание на Евровизия. После не можеше да се отърве от покани за т.нар. “корпоративни вечеринки” на най-богатите хора във великата страна. Той продължава да се появява във всички големи програми в Русия, а е известно, че парите, които се изкарват в тамошния шоубизнес са сериозни – стигат до 50 000 долара на участие.
Каре
Дайте парите на истинския автор – Роджър Санчес


Роджър Санчес е истинският автор на темата от Ангел си ти и може би не е лошо нашето момче поне да подели премията си с него. Основният мотив от парчето на световната звезда Lost от 2007 г. ясно се чува в това на Миро. Клавирът не може да не бъде разпознат дори и от непрофесионалист, коментират всички в шоубизнеса.
Ангел си ти не е първата подозрителна песен на добричлията. Жобим звучи в Минаваш през мен, Колдпей ясно се разпознава в Някога преди и Август е септември. 


каре
Блондинът лъже, че е гадже с танцьорка, докато геймафия върти конкурса


Геймафия ли управлява Евровизия?
На пресконференция в Осло Миро пусна слуха, че бил гадже с една от танцьорките в балета си. Може би е бил неправилно разбран, тъй като на английски думата dancer е без род, а за един от танцьорите му Супер 19’ вече писа, че му бил много близък.
Мълвата заподозря в нетрадицонна ориентация всички последни победители на конкурса. Мария Шерифович от Сърбия, която бе обвинена и в плагиатство е лесбо. Дмитрий Билан от Русия неотдавна бе наречен фронтално “гей” от господаря на местната естрада Йосиф Кобзон. Не са по-ласкави и обвиненията към последния шапион на Евровизия Александър Рибак.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и