Свързани новини

25.05.2010 12:41

Цеца се уплашила от хората на Бай Миле

Видян 9185 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 2.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сръбската звезда Цеца Величкович се е УПЛАШИЛА от слуховете за подготвян срещу нея атентат в София и затова не пристигна за церемонията по връчването на Балканските музикални награди. Тя трябваше да дойде у нас нас на 15 май с частен самолет. Дни по-рано обаче в подземния свят се шушукаше, че се готви атентат срещу вдовицата на Аркан. Тя била на мушката на авери на застреляния на 30 юли 2004 г. в ресторант Славия Бай Миле, заради неуредени сметки в миналото с легендарния бос на СИК по трансфер на футболисти.


Отсъствието на Цеца от церемонията официално бе обяснено с проблеми със самолета й. Лоши метеорологични условия не позволили машината с Цеца да излети от западната ни съседка. Малко след като самолетът се вдигнал във въздуха, се наложило принудително кацане. В противен случай можело да се разбие.


Дали премеждията със самолета или слуховете на атентат са причината Цеца да пропусне церемонията в София е трудно да се каже. Факт е обаче, че вдовицата на Желко Ражнятович дължи пари на Бай Миле. Двамата са разговаряли за това по телефона минути преди разстрела на Милчо Бонев и гардовете му. От последната сделка с футболистите сикаджията трябвало да получи шестцифрена сума в зелено, но парите така и не пристигнали. Още тогава хора на Бай Миле предположиха, че всяко идване на изпълнителката на Кукавица у нас може да завърши фатално.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци