Свързани новини

09.05.2010 17:25

София зарежда оръдията на AC/DC

Видян 5266 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Строежът на сцената за концерта на легендите на рока от AC/DC идната събота на Националния стадион Васил Левски в София вече започна.


В столицата пристигнаха 60 гигантски тира, от които 20 пренасят подиума, 35 - цялата суперпродукция, и 5 - специалните ефекти на великите австралийци. Диси ще забият с 3 генератора – един за звука, един за светлината и един резервен. Тук са и всички екстри на Ангъс и останалите от бандата - огромната надуваема Роузи, камбаната, оръдията. Ще има заря, гръмове, пламъци, изобщо - яка резачка.


Величията си носят и собствена мобилна кухня. Организаторите от Болкан Ентертеймънт осигуряват 4 голф коли, с които AC/DC и техният екип да се придвижват в зоните около сцената. 600 гарда ще охраняват Националния стадион Васил Левски.


Преди началото на шоуто членовете на групата ще релаксират в 3 големи съблекални. За всички фенове на рок музиката се организира и съпътстващо събитие, което да подгрее еуфорията и страстите. От 13 до 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на високите скорости в първия Рок уикенд.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп