23.04.2010 11:44

Състудентка: Дарина Павлова имаше 2 поли и 2 блузи

Видян 10195 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди да стане хайдамата Дарина Павлова, тя беше СКРОМНАТА девойка Даринка Георгиева от Казанлък. Студентка във ВИТИЗ, сега НАТФИЗ Кръстьо Сарафов. Противно на очакванията тя не е звезда на театралната академия. Напротив, минава за затворена и затруднена.
“Даринка беше много симпатична, но едва ли някой й обръщаше внимание във ВИТИЗ. Имаше 2 поли и 2 блузи и много малко приличаше на сегашната Дарина Павлова”, разказва нейна състудентка от онези години.
“Тя не беше от най-общителните. Движеше се само с гаджето си. Това беше приятно момче на име Наско. Сега е режисьор и мъж на известната журналистка Невена Андонова. Знаете я, дъщерята на създателя на Козият рог Методи Андонов и бивша програмна директорка на Българската национална телевизия”, допълва състудентката.
Според нея е пълен абсурд разпространяваната в момента клюка, че Дарина била любовница на Георги Стайков, който в момента отново е хит, заради ролята си в мисия Лондон. Той играе на екрана самия себе си.
Основание за мълвата е общото им участие във филма на Рангел Вълчанов А сега накъде...


Дарина показва цици на екрана


И демонстрира разкрепостено поведение, макар да не отива по-далеч от епизодична роля. Наречена е Манекенката. Звездата на филма, както на повечето продукции от края на 80-те години, е Георги Стайков. Русолявият здравеняк е най-популярен като Роко от легендарния филм Вчера. Апропо, Дарина се снима в епизодична роля, но този път много облечена, дори с широкопола шапка, и в следващия филм на Рангел – Фестивалът, което не ще да е случайно. Вълчанов е горлям ценител на жените и разбира от красота.
“Каквото и да се говори сега, също като Дарина, Жоро не беше отворен и не минаваше за звезда в артистичните среди. Много по-харесван във ВИТИЗ и смятан за красавец номер едно беше едно момче, което се ожени за Милена Фучеджиева. Тя пък беше приятелка на Дарина. След 10 ноември двамата заминаха за Щатите и се разделиха. Доколкото се разбра, тя работела като продавачка в бутик, а той станал бюргер, направил втори брак с американка. Дарина и Милена се срещнали случайно след години в бутика, където щерката на бившия шеф на Народния театър работела, а приятелката й – вече милионерка, си пазарувала”, разказва общата им състудентка.


Жоро не знам дали изобщо имаше гадже – все ходеше с Ицо Шопов


Двамата си бяха тандем от филма Вчера, където играят главните роли. Ицо имаше трайна връзка с едно момиче от специалност кукли. Ако Жоро е бил с някоя, не е била наша колежка от ВИТИЗ, пък и упорито е криел тайната си любима, ако я е имало”, спомня си възпитаничката на театралната академия от онези години. 
Всъщност най-голяма кинокариера от всички споменати кандидат – звезди от края на 80-те години прави Христо Шопов.
Наред с българските си изпълнения във филми като Вчера и Маргарит и Маргарита, синът на класика Наум Шопов регистрира и няколко наистина забележими международни успеха.
Най-престижна е ролята му на Пилат Понтийски в скандалния, но световноизвестен филм на Мел Гибсън – Страстите Христови. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще