Свързани новини

07.04.2010 14:33

Доган пребил сина си, малкият посегнал към трева

Видян 4233 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще прощавате, че пак ви занимаваме с Ахмед Доган, но няма как. Изключително достоверен източник на Супер 19’ разказа невероятна история. Направо не можем да повярваме. Но ако е правдива, това е поредно доказателство, че нещо не е наред на върха на турската партия.
Когато станал в осми клас, Демир Доган – първородно чедо и единствен син на политика, бил запратен в пансион при двама живи родители с просторни жилища. Майка му Таня отказвала да обитава апартамента й, понеже не й било конфортно да се гледат с възмъжаващия тийнейджър. Баща му Ахмед пък бил свил семейно гнездо с Ширин Карнобатлъ и им се родило малко дете. Не желаел да ги смущава в огромния апартамент на ул. Лерин, недалеч от Красно село в София. Така младежът Демир бил запратен в неуютно общежитие на междуградско шосе. Това направо скъсало сърцето на тийнейджъра.
Веднъж бил поканен на гости у татко си. Него го нямало, излязъл по работа. Момчето гледало сестра си Демет и своята мащеха. Демир влязъл да се изкъпе. Малката от любопитство нахълтала в банята, когато той вече бил под душа. Той реагирал приповдигнато и й повишил тон, даже може да я е шляпнал. Завърнал се малко по-късно вкъщи и научил за дребната семейна кавга между баткото и малката, Доган извадил каиша. Пребил момчето си и го запратил в общежитието да ближе рани. Неразбран и разтресен, малкият посегнал към трева, ако се вярва на спомени на очевидци.
Самият лидер на турската партия е израсъл без баща, което е било голям срам в неговата среда преди половин век. Сигурно това му е създало психологически проблем, който явно и на стари години не може да излекува. Жалко!



Босът на ДПС колекционира оръжия



Лидерът на ДПС Ахмед Доган къта в кабинета си в Сарая страховита колекция от оръжия. Без да е голям разбирач, многобройните подаръци от приятели и прости подмазвачи са му създали истински музей на опасните железа. Той обичал с гордост да ги показва на своите гости, редом с любимата си кутия. В нея слагал най-важните за него неща – пачка пари, някоя пура, оръжие или друг атрибут на бос. Каква ли е дълбоката философия или хидроенергетика във всичко това, опитват се да разкодират политолози и обикновени депесари?!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели