Свързани новини

30.03.2010 16:23

Спецтелефон за красавици има Бербати

Видян 1494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Суперзвездата на българския футбол Димитър Бербатов, който в ергенския си период бе известен с многото и безкрайни sms-и, които пишеше на красавици, вече имал спец номер за мацки, разкри списание СЛАВА. Той обаче бил трудно достъпен за редовите български златотърсачки. Даван бил само на избрани. Номерът бил към английски gsm-оператор. Все още не е ясно дали, също като в миналото, телефонната любов не е само любителски спорт за Бербати. “Той е отдаден татко и сигурно само се забавлява като флиртува невинно”, коментират негови приятели. И то въпреки информацията на СЛАВА, според която една определена българска манекенка се виждала с капитана на националите при всяко негово посещение в София. “Това е малко вероятно. Последния път например той изкара цялото време в апартамента си с мама Марго, хубавата Елена и малката си дъщеря Деа. Жилището пък е на един хвърлей място от резиденция Бояна, където тренират момчетата, така че не е имал възможност да се отклони от правия павиран път”, майтапят се неговите аверчета.


Все пак психоаналитиците съзряха сърдечни неволи за суперталанта, след като Дими се появи с шапка, украсена с красноречивото стенание: Любовта убива бавно. Това не е случайно, коментират те. Не е просто страст към запазената марка на френския дизайнер Кристиан Одижие.


СЛАВА разузна, че въпросната шапка се предлага с намаление по 39,99 щатски долара в Интернет. Сред другите световноизвестни личности, които са почитатели на марката са Мадона, Джъстин Тимбърлейк, Дейвид Бекъм и Бритни Спиърс – 3-ма от 4 търсят любов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Сравнително труден и напрегнат ден

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в