Свързани новини

30.03.2010 14:22

Радост от Модерно заряза продуцента на Биг Брадър

Видян 2739 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Радост от Модерно, която миналото лято започна роман с продуцента на Биг Брадър Ники Николов, вече го била забравила. Двамата се разделили поради несходство в характерите и много караници.


Светската телевизионна двойка беше сред смятаните за най-хармонични телевизионни дуети. Още повече, и двамата участници в комбината, се разделиха с половинките си при все, че имат малки деца.


Така подозренията, че водещата е искала да понаучи повече в занаята на продуцент, който й се наложи да практикува, наред с воденето на Модерно, отново се лансират като причина номер едно за връзката.


Началото на играта настъпва преди малко повече от година, когато Радост е водеща на първото издание на Денсинг старс по бТВ, а шеф на екипа на предаването е Ники Николов. По онова време той временно е скаран с Нова телевизия, а Биг Брадър се осъществява от друг екип. Любовта между началника и водещата обаче не избухва изведнъж. Лятото на миналата година, когато Радост получава предложение да зареже продуцентите си и сама да прави предаване, е и моментът, когато тя се събира с Ники. Това става повод за поредица от изповеди на звездата и на зарязания й съпруг – производител на асансьори, пред различни жълти и сериозни медии.


Дали сега двамата пак ще се съберат? 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци