16.03.2010 13:26

Къртни Кокс - ревът на жената пума

Видян 2019 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Gougars“ /от англ. пуми/ или стари джоузи на лов за свежа плът. Може би етикетът е малко брутален, но така в Америка наричат дамите на една определена възраст, които излизат с мъже много по-млади от тях. И които днес шетат, жънейки успех и по телевизията.
„Младите мъже са за предпочитане“ - това са думи на Кортни Кокс, която в живота се задоволява със 7-те години разлика между нея /45/ и мъжа й /38/, но по телевизията е на лов за мъже на половината от нейната възраст. Това се случва в сериала на Fox life - „Cougar town”, у нас преведен като „Агнешко“, който портретира жените на 20-и век или поне част от тях.
Като Юлис, в която Кортни се превъплъщава – разведена и заменена от съпруга си с девойка – като по сценарий, със 17 годишен син, кариера на агент по недвижими имоти и приятелка за приятно клюкарстване над чаша вино. Докато секретарката й не успява да я тласне отново към живота на сингъл.
„Неотдавна „пума“ наричаха онзи тип застаряваща дама, прекалила с разхубавяващата хирургия, която излиза с младоци, покрай които да мине за тяхна връстница. Днес знам, че те могат да са ужасно самоуверени и за много мъже – ужасно привлекателни“,  разказва Къртни, за която „Агнешко“ е завръщане към комедийния жанр. След финала на мегахита  „Приятели“ достигнал през 2004-а десетия си сезон, тя направи неособено успешен трансфер към голямото кино, за да се завърне отново в телевизията с Dirt, в кожата на циничната шефка на клюкарско списание. Този сериал не бе посрещнат с особен възторг за разлика от „Агнешко“,  който има средно 8 милиона зрители, позитивни отзиви и одобрен втори сезон. А Къртни дори се овенча с номинация за Златен Глобус.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!