Свързани новини

10.03.2010 11:12

Саркози и Бруни имали извънбрачни връзки

Видян 6509 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френският президент Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни имали извънбрачни връзки, съобщава британският в. "Сън", позовавайки се на френските медии.
Слуховете, че президентът и съпругата му си изневеряват, се появили за първи път в Туитър и били потвърдени от престижното неделно издание "Журнал дьо Диманш".
Според първото съобщение в Туитър Бруни имала връзка с музиканта Бенжамен Биоле. Според слуховете Саркози бързо намерил утеха в обятията на 40-годишната министърка на екологията Шантал Жуано, която е и шампионка по карате.
Френският сайт suchablog.com съобщи, че от години Бруни била близка приятелка на Биоле и сега неофициално живеела с него в апартамента му в Париж. Слуховете се потвърждават и от официалния сайт на неделното издание "Журнал дьо Диманш". Според вестника "бракът на президента е на доизживяване. Карла Бруни е влюбена в Бенжамин Биоле, а президентът намери утеха с Шантал Жуано".
За първи път, откакто Бруни и Саркози се запознаха на парти в Париж през ноември 2007 г., се появяват слухове, че бракът им е в криза, отбелязва БГНЕС. Месеци след бурния им любовен роман и сватбата им три месеца по-късно, пресата постоянно предричаше, че бракът им ще трае само до края на президентския мандат на Саркози.
Медиите често цитираха думите на Бруни, че "лесно се отегчава от моногамията". Но за първи път толкова достоверен източник на информация потвърждава слуховете в интернет за извънбрачни връзки на президентската двойка.
Говорителят на Саркози отказа да коментира слуховете.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с някои препятствия

Днес може да се сблъскате с някои препятствия, но