Свързани новини

30.01.2010 11:29

Пит смята, че на Джоли и е нужен психиятър

Видян 2115 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Засега развитието на отношенията между Пит, Джоли и Анистън остава само в сферата на хипотезите. Но се появяват все повече индикатори, че Брад може да се върне при екссъпругата си. Той я напусна, защото по време на снимките на "Мистър и мисис Смит" се залюби с Анджи.


Миналата седмица Джоли и Пит посетиха бракоразводен адвокат и се споразумяха как да разделят имуществото си от 332 млн. долара. Двойката не е женена. Съгласно подписаните юридически документи 46-годишният Брад и 34-годишната Джоли запазват всичките си лични хонорари, спечелени през петте години на връзката им.


Шестте деца на двойката с фамилията Джоли-Пит - биологичните Шайло, Кнокс и Вивиан и осиновените Пакс, Захара и Мадокс, остават при майка си. Баща им ще ги вижда, когато поиска.


Според в. "Таймс", цитиран от в."Стандарт", до окончателната раздяла между Пит и Джоли се е стигнало в началото на януари, когато се скарали сериозно по време на вечеря в ресторант Аlto в Ню Йорк. Оттогава никой не ги е виждал заедно. На вечерята Брад се опитал да убеди Анджелина да се подложи на психиатрично лечение, след като от 3 години насам тя страда от депресия след смъртта на майка й, починала от рак на яйчниците. В същото време Джоли не понасяла факта, че половинката й не спирал да пуши марихуана и също го обвинила. Вечерята продължила 6 часа. На церемонията за връчването на наградите "Златен глобус" и двамата не се появиха. Един от слуховете беше, че холивудската красавица не пуснала мъжа си от ревност, за да не се засече там с Анистън. Според сайта Gossipbomb.com обаче новините за раздялата между Анджелина и Брад са само слухове. Изданието дори твърди, че те ще се покажат заедно на 7 март на оскарите по-бляскави и по-влюбени от когато и да било.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак