10.09.2008 14:12

Рачков се размина с „Всичко по 10“

Видян 1880 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отпадна първоначалната идея актьорът Димитър Рачков да вземе ролята на Ники Кънчев като водещ в подобна на Стани богат телевизионна игра.
Все още не е ясно кой ще е лицето на Всичко по 10. Продуцентът Магърдич Халавджиян  търси мъж и обмисля различни варианти, между които известни лица от екрана, но и млади непопулярни кандидати. Наистина, за отговорната роля преди месеци беше набелязан любимецът на зрителите Рачков, но най-вероятно той ще се появи в друго предаване, пак по Нова телевизия.
Всичко по 10 е името на новата тв игра, която ще развълнува почитателите на жанра в родния ефир от средата на Октомври. Оригиналният формат на шоуто е американски и е излъчен за първи път по CBS. Играта върви с местни версии в повечето европейски страни (Франция, Германия, Великобритания, Русия и др.), както и в Австралия и Нова Зеландия, Бразилия, Аржентина, Индия, Израел. Още няколко страни освен България са в процес на подготовка на играта. Скоро „Всичко по 10” ще върви и в Армения, Южна Африка, Хърватия, Финландия, Швеция. След неуспеха на Пълна промяна и ниският рейтинг, който отбеляза последните месеци от съществуването си Имаш поща, продуцентите от Глобал филмс явно възлагат големи надежди, щом са се захванали със скъпата продукция!



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни