Свързани новини

14.01.2010 15:58

Лили Иванова и Азис – безработни на Нова година

Видян 3302 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В новия си брой СЛАВА разкрива какво са правили на Нова година двете най-големи звезди на България – Лили Иванова и Азис. Според информатори на светското списание – нищо! Или по-точно, естрадната прима и Кралят на попфолка останали без работа на най-доходоносния за хората от шоусредите празник. Клюката гласи, че в нощта на 31 декември срещу 1 януари те нямали никакви участия. Азис имал някакво предложение за ангажимент, но до последно се пазарял за доста висок хонорар в момент на криза. Ако се вярва на мълвата той настоявал да му бъде платена сумата между 10 и 15 хиляди лева, но никой не му я дал. Така прекарал празника в къщи с гаджето си Боби, което между другото напоследък доста се оплаквало, че известната му половинка не го показва пред обществото. Васко бил доста депресиран и цяла нощ ронел сълзи, тъй като спират предаването му.


Случаят с Лили Иванова може би е аналогичен с Азис, имайки предвид огромната миза, която гранд дамата си поставя. Тя посрещнала 2010-а в Белгия, разказват запознати. Била там не да пее, а на гости, шушукат из музикалните среди. Говори се, че на коледното й участие в известно столично заведение публиката й се състояла от една маса с 5 души. Кои други естрадни звезди и защо не са работили на Нова година, четете в новия брой на СЛАВА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева