Свързани новини

21.12.2009 16:49

Започна обратното броене до финала на Големия кеш

Видян 2736 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко време остава до финала на Големия кеш - играта с най-големите награди в ефира. Още само четири дни можете да спечелите ежедневната награда на Големия кеш от 15 000 лв, само като изпратите sms на кратък номер 500.  Последното теглене за дневната награда ще бъде на 25-и декември 2009 г. Вчера водещият Ники Кънчев даде и последната седмична награда от 30 000 лв. на участника, изпратил най-много верни отговори във викторината.
Големият кеш ще приключи в края на седмицата с връчването на баснословната сума от половин милион лева на един единствен щастливец. В жребия за голямата награда ще бъдат включени имената на всички участници във викторината, които са изпратили верни отговори от старта й на 21-септември.
Играта за половин милион лева продължава на кратък номер 500 за всички мобилни оператори до полунощ на 26-и срещу 27 декември., а жребият ще бъде излъчен наживо в неделя, 27-и декември . До тогава водещият на Големия кеш Ники Кънчев ще продължи да дава по една дневна награда от 15 000 лв. ,както винаги от 17.25 часа по Нова ТВ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.