Свързани новини

19.12.2009 12:51

Коко не се прибирал при Емилия?

Видян 2722 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още от началото на връзката между фолкзвездата Емилия и бизнесмена Коко Динев се понесоха слухове, че двамата няма да бъдат дълго време заедно, защото пайнерката е поредната фолкпевица в харема му. След като се роди синът им Иван пък гръмна новината, че шефът на Кошарите й изневерява с колежката й Преслава. Преди около година и половина Емилия гостува в предаването Горещо на Венета Райкова за да опровергае, макар и неубедително, всички клюки по адрес на семейството си: “Ами не знам.... Нямам си идея. Ами имам си идея. Не ми се коментира. Не знам дали Коко има връзка с Преслава... Знам, че си имаме доверие.” За дните след появата на малкия Емилия каза: „Аз не исках Коко да бъде при мен по време на раждането. Като видях какъв е стъписан. Той искаше да чака, но докторите му казаха, че няма смисъл. Дойде после с един огромен букет. Подари ми колие и гривна. От бижутата, които се слагат един път в годината. После бях известно време сама с бебето в апартамента. Коко го нямаше, а и да беше тук...“
Свидетели твърдят, че последните месеци Преслава често имала участия в кръчмата на Коко в Сандански, пеела му на ушенце и си тръгвала секунди, след като той напуснел заведението в малките часове на нощта. Говори се, че едно от неофициалните й новогодишни участия ще бъде именно там. Освен това, честа практика е фолкпевиците да разказват живота си с песни, и по-точно да ги посвещават на определени мъже. Тук неизбежно задаваме един въпрос: Автобиографична ли е последната й балада "Ти си луд", в която пее следното:


Снощи те видях с една жена
и знам коя е. Не разбирам само как
успя да те омае. Накъде отиваш с
другата да ме сравняваш ти...
Припев: Ти си луд със другата да ме сравняваш
Ти си луд със другата да ме ограбваш,
не разбираш ли какво си ти за мене,
твоята кръв е в моите вени.


Неотдавна СЛАВА научи, че за съжаление липсата на Коко в семейното гнездо продължава. Нещо повече, според наши информатори, той не се прибирал с дни при жена си и детето си в София, където уж се преместиха да живеят и да се радват на щастлив съвместен живот. Седял в Сандански и се оправдавал, че има много работа покрай заведението, което откри там. Емилия много страдала. Говори се, че дори била принудена да потърси услугите на врачки, за да разбере какво бъдеще й вещае съдбата с този мъж. Тук логично идва въпросът: Не ви ли е познат сценарият?
Припомняме, че преди години същото се случи с Анелия. Двамата с Коко се ожениха, певицата му роди дъщеря, която кръсти Ивон. Малко след това, обаче, лека полека таткото се оттегли от общия им дом в Лозенец. И познайте! Оправданието беше, че е много ангажиран с футболния отбор, който държи в Сандански. Също като Емилия и Анелия всеки път оправдаваше слуховете за влошени отношения между двамата, докато не се стигна до окончателната им раздяла.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате