Свързани новини

17.10.2008 13:11

Цветан и Емилия номинирани за изгонване от Биг брадър 4

Видян 4029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Снощи в къщата на Биг брадър 4 се проведоха вторите номинации за изгонване на съквартиранти. Най-много негативни гласове събраха: терминаторът от Варна – Цецо и момичето успешно излекувало се от рак, русенката Емилия. Зрителите на Нова Телевизия ще решат кой от двамата да напусне къщата този понеделник.


След снощните номинации стана ясно, че вече няколко отделни лагера действат в къщата. Повечето мъже се чувстват застрашени от съюза на Наталия и Емилия и затова гласуваха главно против двете млади жени. „Провали мисията, това е просто стратегия, номинирам силните играчи”, това бяха част от доводите на съквартирантите да номинират Еми. Освен от мъжете, тя получи „удар” и от женската част. Ромската красавица Таня номинира Еми уж, защото играела някаква роля, но за всички стана ясно, че ревността е основната причина Таня да не харесва момичето от Русе. Отминалата седмица двете се оплетоха в любовен триъгълник заедно с Георги – 28 годишния градинар от София. Борбата за сърцето на столичния плейбой изостри отношенията между Таня и Еми и това си пролича на номинациите снощи.


И докато при мъжете имаше някакво колебание, почти всички жени бяха категорични, че Цветан е човекът, който трябва да напусне къщата в понеделник. Неговото лошо отношение към нежната половина вътре, постоянните скандали, лицемерното му поведение, както и мрънкането за храна, бяха основните причини, той да получи 13 отрицателни гласа. Дори Марти, който допреди няколко дни скачаше на врата на варненският исполин и виждаше в него най-големия си приятел и защитник, снощи номинира бившето ченге с две точки. От жените единствено Самие и Таня не номинираха Цецо.


След отминалите втори номинации в Биг брадър 4, стана ясно, че жените, освен Цецо, не харесват и вулгарното поведение на бай Иван, а мъжете се чувстват застрашени от скрития лидер Наталия - съюзът между нея и Еми намира все повече последователи в къщата, което от своя страна се превръща в заплаха за всички останали. В същото време, Георги и Владо продължават да водят битка срещу маймунджилъците на Умберто.  Двамата българи номинираха чужденеца с по две точки, но това не бе достатъчно екстравагантния участник да бъде изпратен за изгонване.


Тази вечер, в епизода, ще видим първите реакции на съквартирантите, след номинациите. Ще се изостри ли разделението между тях и в какви роли ще влязат номинираните, за да останат в битката за 300 хил. лева. Освен това ще проследим как участниците се справят с фотографската мисия, която Биг брадър им възложи и как ще се развият отношенията между Таня - Георги – Еми.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на