18.11.2009 13:50

Звезди на кеча се събират в България за уникално шоу

Видян 2361 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мегазвездата на кеча Трите хикса, може да дойде в България, за да вземе участие в първото кеч шоу в страната ни, съобщиха организаторите, цитирани от БГНЕС.


Информацията е загатнал неговият добър приятел Шон Уолтмън (Екс Пак), който ще пристигне у нас за първото в историята кеч турне на наша територия. Двете величия се познават от дълги години и дори са членували в реалната революционна фракция "D-Generation X". Самият Екс Пак дълги години е сред топ състезателите на двете най-популярни федерации - WWE и WCW. Шон Уолтмън ще покаже своите умения по време на гостуването на още дузина суперзвезди в България. Те ще направят две шоута - във Варна на 5 декември и в София на 6. На ринговете в Двореца на културата и спорта и зала "Универсиада" феновете ще видят още Роб Ван Дам, Рейвън, Сабу, Сид, Горещия Скоти, Рене Дюпре и дивата Ейприл Хънтър. Кечистите от AWR са отправили запитване към българските организатори на двете шоута FLESHBONE, дали могат да им осигурят специални приспособления за кърваво шоу. Кечистите имат намерение да пресъздадат атмосферата от първите дни на легендарната и брутална федерация ECW. Те са поискали да имат на разположение метални столове, дървени маси, стоманена стълба, бухалки, увити с тел, кофи за боклук и други аксесоари за болка. Очаква се в основния мач да се развихрят Роб Ван Дам и Сабу.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,