Свързани новини

02.11.2009 16:51

Три двойки се завърнаха във VIP Dance

Видян 2044 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С гласуване зрителите решиха да върнат в шоуто отборите на  Николета Лозанова и Нед, Даниела и Камен Воденичаров, Деян Донков и Кристина Милева. Съдбата обаче не се усмихна на Сашка Васева. След като зрителите видяха от видеото как Евгени Минчев, ядосан на постоянните й закъснения, отказа да танцува с “дупнишката  Мадона“, тя се появи на сцената с танцьори от Максимус. Нешка Робева отново беше безкомпромисна и отсече: “Сашка има две прекрасни деца и по-добре е да си ходи вкъщи, шоуто няма нужда от такъв рейтинг“. За изненада на всички обаче се оказа, че тя е много благодарна за хапливите коментари на журито, които отново я превърнали в звезда.


От снощи започна паралелно танцувално състезание във VIP Dance, в което участниците са деца от 6 до 10-годишна възраст. Вчера зрителите видяха представянето на първите две двойки, които с перфектните си изпълнения оставиха журито без думи и получиха максималните 30 точки.
Тази вечер ще видим други две двойки малчугани. Тези, които съберат най-много точки от журито, ще се изправят в пряка елиминация в петък. Тогава зрителите ще гласуват коя двойка да бъде изпратена на големия финал. Състезанието ще бъде в рамките на 4 седмици. На финала четирите седмичните победители ще се борят за титлата “Любими деца танцьори на България“.илева.
“Нед е разбрал, че е моята голяма слабост“, бе коментарът на Нешка Робева. “Голямата звезда тази вечер е Николета, това беше нейния танц“, контрира с комплимент Галена.  Отборът спечели суперлативите на журито и аплодисментите на публиката с ефектен етно танц, в който Найден бе шейх, а Николета - ориенталска танцьорка.
Даниела и Камен спечелиха зрителските симпатии със изпълнението на диско по новата песен на Джанет Джексън, в което на сцената се появиха 12 тъмнокожи танцьори.
Инфарктна бе вечерта за отбора на Деян Донков. След като Кристина Милева продължава да е в болница с бъбречна криза, звездата на Народния театър имаше премиера по време на предаването снощи. Въпреки това, той успя навреме да пристигне в студиото и с изпълнението си отборът успя да убеди публиката, че трябва да се върне в шоуто.


И ако тези три отбора бяха огрени от щастлива звезда, то съдбата не се усмихна на Сашка Васева. След като зрителите видяха от видеото как Евгени Минчев, ядосан на постоянните й закъснения, отказа да танцува с “дупнишката  Мадона“, тя се появи на сцената с трима танцьори от “Максимус“ и още няколко брейкъри. Нешка Робева отново беше безкомпромисна и отсече: “Сашка има две прекрасни деца и по-добре е да си ходи вкъщи и да си гледа, шоуто няма нужда от такъв рейтинг“.
За изненада на всички обаче се оказа, че Сашка е много благодарна за хапливите коментари на журито, които отново я превърнали в звезда. Своята признателност тя изрази, изпълнявайки рефрени от любимите песни на Нешка Робева и Ивайло.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп