Свързани новини

18.10.2009 15:58

15 000 лв. от Големия кеш сбъдват мечти

Видян 2163 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пътуване за удоволстивие и ремонт и обзавеждане на дома - това най-често са мечтите, които хората биха сбъднали, ако спечелят ежедневната награда от 15 000 лв. на Големия кеш. Над 2200 души споделиха на сайта slava.bg за какво биха похарчили сумата, която Ники Кънчев дава всеки ден от 17.25 ч. по Нова ТВ.


Най-голям брой от гласувалите мечтаят да пътуват за удоволствие. Не по-малко са практичните, които биха използвали сумата за да запушат пробойните в семейния бюджет и биха върнали заем или неплатени сметки. Ремонтът и обзавеждането също са сред належащите харчове, които веднага биха глътнали 15 000 лв. Не са малко и онези, които биха използвали парите, за да почерпят приятелите си и да поканят Ивана да им пее наживо. Нито един участник обаче не допуска, че със сумата от Големия кеш може да си опита късмета в хазартни игри и да спечели още повече. Някои хора споделят, че вместо да пилеят наградата, биха я вложили в банка, за да трупа лихва.


Гласуването продължава, а 15 000 лв. може да спeчели всеки, който участва във виктоината Големият кеш, и то само като изпрати sms на кратък номер 500 за всички мобилни оператори. Играта продължава да дава и една седмична награда от 30 000 лв, за участника, събрал най-много точки в sms-викторината. Най-активният ще бъде обявен за пореден път утре. Наближава и второто от тритe месечни тегления на 100 000 лв. През тази седмица, освен парични награди, ще бъдат раздадени и 250 мобилни телефона Samsung Star. Печелившите ще бъдат обявени на сайта bigcash.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тошко Йорданов

ГЕРБ оставиха ППДБ да си играят на юристи: Тошко Йорданов

 „Изборът на служебен премиер беше една ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а