04.09.2008 13:47

Отсвириха Ники Кънчев за Dancing Stars

Видян 1856 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Из тв коридорите през последните дни упорито се говореше, че Ники Кънчев ще води новото шоу на отцепилия се от СИА продуцент Нико Тупарев, с когото от години са приятели. Някои дори твърдяха, че тв звездата щяла да вземе 40 бона възнаграждение за работата си в Dancing stars.



Вчера обаче стана ясно, че г-н Стани богат е аут от риалити продукцията, колкото и да се натискаше за поста водещ. Оказа се, че не Нико, а бТВ решава кой да е лицето на предаването. След продължителен подбор между 8 сериозни кандидатури, първата частна медия избра двойка, която според специалисти е малко странна - актьорът Тодор Колев и чаровната Радост, позната от предаването Огледала.



Всъщност, бъдещото професионално развитие на Ники Кънчев се обгърна в мъгла от Нова година насам. По принцип той има подписан договор с Нова ТВ до края на тази година, който не се знае дали ще бъде продължен от тази или друга телевизия. И докато Ники разпускаше на морето през август, телевизионните клюкари започнаха да го спрягат ту с предаване, което ще бъде продуцирано от Нико Тупарев и излъчвано по бТВ, тоест Dancing stars, ту с някое друго местенце в БНТ.


Говореше се, че бТВ не иска да взима водещия под крилото си, защото той подбуждал асоциация с Нова ТВ, но за сметка на това май БНТ са по-склонни да го направят част от семейството си.


След като първият вариант отпадна, остава да видим дали Кънчев ще го огрее в Националната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Днешният ден е особено динамичен откъм срещи и контакти

Днешният ден е особено динамичен откъм срещи и