06.10.2009 08:46

Изнудвачът на Летерман бил невинен

Видян 1585 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Когато Дейвид Летърман се описва като жертва на изнудване за 2 млн. долара, той не разказва цялата история", заяви адвокатът на неговия опонент, цитиран от БГНЕС.


В телевизионно интервю Джералд Шаргъл, адвокат на продуцента Робърт "Джо" Халдърман, заяви, че неговият клиент е невинен и обвиненията срещу него са безпочвени. "Дейвид Летерман разказа само част от историята", каза адвокатът. "Той искаше да извлече дивиденти от историята и точно това направи," допълни Шаргъл. Според адвоката е малко вероятно неговият клиент да е изнудвал Летерман за 2 млн. долара, защото това не е начинът, по който постъпват изнудвачите. "В историята на изнудванията, не съм чул някой да плаща с чек," обясни Шаргъл.
В четвъртък вечер Летерман разказа на зрителите в своето късно шоу по CBS, че е бил жертва на изнудване от човек, заплашвал го да напиша сценарий или книга за "всички ужасни неща", които е направил. Популярният ТВ водещ си призна че е имал сексуални афери с жени от екипа си. Продуцентът Халдърман бе арестуван и обвинен в петък в Ню Йорк за опит за изнудване. В случай, че бъде осъден, той може да получи присъда до 15 години затвор. Адвокатът на обвиняемия каза, че Халдърман, който е ветеран журналист и продуцент от програмата на CBS News "48 часа", "съобщава за престъпността в продължение на години и вероятно ще знае как да се избегне да бъде хванат". "Той знае всичко за ченгетата. И да се предполага, че е извършил изнудване е абсурдно," каза Шаргъл. Адвокатът заяви още, че очаква да разпита Летерман в съдебната зала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец