Свързани новини

25.09.2009 16:44

“МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН THIS IS IT” от 27.09 в кината Арена

Видян 2717 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Филмът Майкъл Джексън THIS IS IT ще бъде излъчван в кината ексклузивно за две седмици в целия свят. Това е решение на Sony Pictures Entertainment и Sony Music Entertainment. Първите, закупили билети в кината Арена, ще получат минипостер на филма Майкъл Джексън THIS IS IT.
Първата прожекция е на 28 октомври, сряда. Поради големия интерес, продажбата на билети ще започне от 27 септември (неделя) на касите на кината Арена в цялата страна.
Феновете на Краля на попа имат уникалната възможност да гледат този музикален шедьовър в дигиталните зали на кината Арена в градовете София, Варна и Стара Загора на 21-метров екран с дигитално качество. Звукът е  ДОЛБИ ДИДЖИТАЛ, с мощност 17250 вата във всяка от залите, най-голямата от който е с 500 места!


Режисьор на филма е Кени Ортега. Пускането му е в пълно съгласие със завещанието на Майкъл Джексън. Ортега, който е бил креативен партньор на Джексън за концертите THIS IS IT, каза, “Този филм е подарък за феновете на Майкъл. Още щом започнахме монтирането на заснетото осъзнахме, че това е нещо невероятно, уникално и много специално. То е много личен, ексклузивен поглед в света на този музикален гений. За първи път феновете ще видят Майкъл такъв, какъвто не са го виждали, а именно в процеса на работа на работата му. Филмът е естествен, емоционален, трогателен и силен. В него са показани взаимодействията на Майкъл със сътрудниците му по THIS IS IT, които той лично е подбирал за този уникален проект. По време на репетициите той е вдъхновяващ, динамичен, великодушен, отдаден, нежен, като истински архитект и движеща сила,  като Крал на забавлението.
Майкъл Джексън ТHIS IS IT със сигурност ще бъде запомнен като най-великият концерт, който не е бил видян от никого. Този филм – портрет  дава възможност да се придобие представа за него.”
 
THIS IS IT предлага на феновете на Джексън и на музикалните любители по целия свят поглед зад сцената.  Подготвян през месеците от април до юни 2009, филмът включва моменти от заснетите повече от сто часа репетиции за шоуто. Публиката ще има привилегията да види този личен филм за певеца, изявил се още като танцьор, режисьор, архитект и гений, докато създава и прави перфектно последното си шоу.
 
“Никога не съм работил с по-креативен и иновативен човек” каза Ранди Филипс, президент и главен изпълнителен директор на AEG LIVE и продуцент на Mайкъл Джексън THIS IS IT. “Докато концертите щяха да бъдат най-голямото шоу в историята на музиката, нашият филм ще предостави на феновете на Майкъл истинско историческо събитие – възможността сами да видят този креативен, талантлив гений, за който целия екип се отдаде на направата на „най-великия концерт, който никога не се случи”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни