Свързани новини

30.08.2009 14:49

Мая Илиева и министър Николай Младенов бяха на концерта на Мадона

Видян 3818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Казват, че кралете могат всичко и точно това доказа кралицата на световната поп музика Мадона в София, информира БГНЕС.


Близо 60 000 български фенове сбъднаха мечтата на живота си и видяха на живо мегаспектакъла на поп кралицата в световната музика. Сред тях бяха и много звезди от родния хайлайф - като се започне от попфолк певиците Анелия, Галена и Мария, премине се през Мая Илиева и се стигне до военния министър Николай Младенов. Мадона отведе България в своята страна на чудесата. Усмихната и свежа певицата излезе на сцената и даде на публиката лъчи от светлина, ритъм и музиката, с които ги поведе в един непознат свят. Невероятни ефекти озаряваха небето над столицата - кралицата дойде с всичките си почести, а София я посрещна подобаващо, на нивото на величието й. Публиката пееше, скачаше и екзалтирано се подчиняваше на музикалните "заповеди" на Мадона. "Стига ми само, че ще дишам въздуха, който и тя диша", развълнувано се чуваше от тълпата.
Кралицата на попа изнесе зашеметяващия си спектакъл на най-голямата сцена, строена някога у нас, дълга 85 метра, дълбока 35 метра и висока близо 40 метра – истинско техническо чудо, невиждано до сега в България! Ефектните тоалети бяха само малка част от невижданото шоу. Мадона уважи Балканите, на сцената излязоха група румънски цигулари и обогатиха модерното звучене на певицата с ритми и цигански романси. Изведнъж всичко стана наше и познато. Създаде се близост, която още повече очарова публиката, поне българската. Оказа се, че не техническите ефекти раждат магията, а присъствието на сцената.
Балетът на мегазвездата също беше мегазвезден. Пред очите на феновете минаха всевъзможни стилове, техники, ритми, култури, пресъздадени от професионалните танцьори. Самата Мадона се появи във всякакви роли, призова за различни каузи, като основна тема беше планетата и призива към по-голяма човечност. Имаше момент и за Джако. Кралят на попа трябваше да отбележи своя рожден ден и Мадона не го забрави, и почете паметта му заедно с цяла България. "Да отдадем почит на най-великия изпълнител на света Краля на попа Майкъл Джексън", бяха думите на певицата от сцената. Мечтата се сбъдна, тя дойде, пя и покори. Едно от най-дългоочакваните събития в България протече точно така, както се очакваше - звездно и магично.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак