Свързани новини

17.08.2009 14:34

Олигарсите се преброяват на Русалка

Видян 3732 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

50-годишнината на мултимилионера Николай Банев ще се превърне в преброяване на олигарсите край морския бряг. За партито на рождения ден на предприемача се събират негови партньори в различни бизнеси като пловдивската фамилия Арабаджиеви и други обичайни заподозрени.


В главната роля на вечерта ще бъде Евгения Банева. Съпругата на рожденика е шефка на курорта Русалка, който е арена на пиршеството. Най-северният ни комплекс, изграден навремето като база на Клуб Медитеране, е перлата в туристическата корона на Баневи. Това е любимото място на рожденика, който винаги се завръща на Русалка, когато е тъжен, независимо от коя точка на света. Пиар целта с избора на отдалеченото кътче е да не се дразни народът и правителството от навиране под носа на Ролс-ройси, диаманти и тоалети, колкото годишния доход на средния българин. 


Кланът Баневи се умножи преди около месец. Жени роди близнаци на “Бачо Кольо”, както сама нарича съпруга си. Така наследниците на богаташа станаха общо петима – дъщерята от първия брак Мария, Николай Втори от следващия брак на олигарха и трите отрочета от къдрокосата брюнетка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.