Филмът ще има своя световен дебют на пазара в сряда, 15 май 2024 г. в 9 часа местно време в Palais B. Film Mode Entertainment придоби глобални права за продажби на Laws of Man и представя филма на купувачите в Кан за първи път.

Свързани новини

14.05.2024 14:37

И Харви Кайтел се завръща в Кан с LAWS OF MAN

Видян 1293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Film Mode Entertainment и Lost Galleon Films са развълнувани да обявят новия криминален трилър LAWS OF MAN (Законите на човека) и неговата премиера и прожекция на Cannes World Market Premiere.

 В новозавършения криминален/трилър "Законите на човека" (fka Without Consequence) участват Харви Кайтел ("Глутница кучета", "Криминале", "Гранд хотел Будапеща"), Дермот Мълроуни ("Сватбата на най-добрия ми приятел", "Писък VI"), Ричард Брейк ("Kingsman", "Hannibal Rising", "Barbarian"), Джейкъб Кеохейн ("Хелоуин убива", "Гнездото на Кондор") и Джаксън Ратбоун ("Здрач", "Островът").


Греъм Грийн (Wind River, Last of the Mohicans), Кийт Карадайн (The Power of the Dog, The Duellist), Кели Лин Райтер (Deadlock, Maneater) и Джеймс Урбаниак (Oppenheimer, The Fabelmans) допълват актьорския състав.


"Законите на човека" е написан и режисиран от Фил Блатенбергер ("Гнездото на Кондор", "Пойнт мен"). Продуценти са Фил Блатенбергер, Дан Блек и Джейкъб Кеохан.


Филмът ще има своя световен дебют в сряда, 15 май 2024 г. в 9 часа местно време в Palais B. Film Mode Entertainment придоби глобални права за продажби на Laws of Man и представя филма на купувачите в Кан за първи път.

"Развълнувани сме да представим този отлично изработен криминален трилър на нашите дистрибутори. Законите на човека също имат някои от най-необикновените сцени на престрелки в новата история и това не е лесно да се постигне. Film Mode е развълнуван, че Фил Блатенбергер и Брандън Бейкър ни повериха този вълнуващ нов филм. " каза Епстайн.

"Законите на човека" капсулира всичко, което обичаме в трилърите", казва Блатенбергер. "Добри момчета, лоши момчета, престрелки, процъфтяваща любов. Има и интелигентност към него, много слоеве; нашият герой се бори с призраци от Втората световна война, Харви Кайтел играе мистериозен хипи проповедник, Кийт Карадайн кара подривна политическа дъга.


Историята е пропита с болка и уязвимост, любов и изкупление. . . и големи експлозии. Това е дива езда. "

В "Законите на човека" двама американски маршали предприемат опасна мисия да арестуват Бенджамин Бони, известен престъпник, издирван за убийство. Но когато засада в пустинята ги хвърля в хаос, те откриват, че влиянието и силата на Бони правят залавянето му невъзможно. Докато маршалите се справят с опитите за убийство и задаващата се катастрофа, те се натъкват на зловещ заговор, който заплашва самите основи на мира и справедливостта.


Film Mode Entertainment е посветена на преодоляването на пропастта между режисьорите и публиката от самото си създаване. Той е в челните редици на това движение, предоставяйки платформа на режисьорите да покажат работата си и да достигнат до по-широка аудитория. Film Mode Entertainment вдига жанровата летва за игрални филми, като подхранва висококачествени, ангажиращи търговски жизнеспособни филми като LAWS OF MAN и ги извежда на световния пазар с голям успех.


Борис Ангелов


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци