Спектакълът включва всички периоди на групата, започвайки с хита от Евровизия  Waterloo и минава през любими парчета като SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money и Knowing Me Knowing You.

Свързани новини

28.03.2023 16:03

ABBA THE SHOW идва в София

Видян 4402 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ABBA THE SHOW, посветено на музиката на незабравимия шведски квартет, идва в София това лято. На 3 юни в първа зала на НДК мащабната продукция ще представи 2 изигравания. То е оценявано  като най-автентичното ABBA трибют шоу досега е излизало на сцена над 800 пъти пред повече от 2 млн. души в близо 50 страни по цял свят. Световната му премиера е още през 2007 г. в напълно разпродадената Royal Albert Hall в Лондон. Турнето е обиколило планетата – от цяла Европа до Южна Америка, Япония, Индия, Филипините и САЩ.


Зад този успех стоят четирима искрено влюбени в ABBA музиканти и голям екип от първокласни продуценти и инструменталисти, включително оригинални членове от концертната група на ABBA. Лицето и основните гласове на шоуто са две шведки, Камила Далин и Катя Норд, които са страстни почитателки на ABBA още от деца. Спектакълът включва всички периоди на групата, започвайки с хита от Евровизия  Waterloo и минава през любими парчета като SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money и Knowing Me Knowing You.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци