Преоткриване на модата от 2000-те години

Свързани новини

06.03.2023 15:03

Дънките с крачоли камбана се завръщат на мода

Видян 1652 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дънките Bootcut имат "намален" крачол, който е едва забележим в разкроената кройка. Именно това ги прави толкова специални. Минимални обеми, достатъчни, за да покажат "разширената" кройка, без да се стига до преувеличение. Дънките Bootcut се завръщат на мода и могат да бъдат разпознати по типичния баланс на формите: закръглени бедра и подгъв, който се разтваря в едва забележима камбанка.


Тяхната особеност е дънковото платно, което с малък процент еластан позволява плътно прилепване към бедрата и талията, а след това леко се разтваря. Не само практичните качества позволяват на дънките bootcut да бъдат най-добрите съюзници, ако търсите деним, който изтънява фигурата и удължава краката. Така че е подходящ за всички височини, дори за дребни.


Преоткриване на модата от 2000-те години

Моделите са не толкова носталгично намигване към началото на 2000-те години - възраждане, което изглежда отстъпва само на тесните дънки. Тези облекла ще накарат хората да говорят и дискутират, разделяйки общественото мнение на тези, които нямат търпение да ги облекат отново, и тези, които, от друга страна, са против тенденцията в полза на широки модели като baggy или palazzo. Но сме сигурни, че много от вас не са спирали да ги носят, защото познават основните им качества и продължават да подражават на стила на съвременни икони като Кейт Мос и Дженифър Анистън, пишат от Вог.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

Тестват сирените за ранно предупреждение на 1 април

На 1 април, понеделник, от 11:00 часа, ще бъде ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния