С началото на тв риалити „Сървайвър“ младият дизайнер Едис Пала направи включване със своята нова модна колекция.

Свързани новини

20.02.2023 13:42

Едис Пала пуска нова колекция директно от Сървайвър

Видян 1609 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


С началото на тв риалити „Сървайвър“ младият дизайнер Едис Пала направи включване със своята нова модна колекция.  В момента той е в Доминиканската република и се готви за най-голямото предизвикателство в живота си, но не пропуска да изненада почитателите на модата му с ексклузивна колекция. Тя вече е на разположение в официалния му сайт. Модната линия носи закодираното име XOXO, което идва от емотикона „целувки и прегръдки“. Актуалната му мода е вдъхновена от драмите при тийнейджърите, като засяга и темата за разглезените богаташки деца, зависимостите сред тях.


Дрехите на дизайнера са с авторски десени, аксесоарите също са в темата. Тази година на 23 февруари  бранда Edis Pala ще отбележи своя 7-и рожден ден, но без основателя си, който по това време ще посреща екстремните ситуации в „Сървайвър“. От екипа му обаче са предвидили изненади за почитателите на стила на марката. И докато Едис Пала вече е в изолацията на екстремното риалити, неговият личен профил в Инстаграм също се оказа в „черна дупка“ от седмици. Профилът му беше заключен по време на подготовката му за риалитито, а това изненада последователите на Пала.  Едис Пала е моден дизайнер от балкански произход. Марката му за дрехи стартира през 2016 г. с колекцията Game Madness и ревю с модели от 5 националности.


На ревюто в хотел Маринела присъстват над 300 гости, сред които и известни личности. Следва колекцията Frozen Passion за модното ревю на която, Едис затваря Софийска градска художествена галерия. Върнете казармата е третата провокативна колекция. Следват няколко по-малки капсулни колекции. На следващ етап той заминава за Милано и се завръща с колекцията Revolution Z - за пръв път дамско, освен мъжко облекло. Лице на колекцията е Диляна Попова.  Bold & Pure - колекция с лице гимнастичката ни Ели Бинева и последната е DRAMA - с лица Койна Русева и Петър Дочев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще