Откриването на новия хотел Atlantis the Royal в Дубай този месец включваше фойерверк за милиони долари, парти с текила, организирано от Кендъл Дженър, и изпълнение на живо на левитиращата Бионсе.

Свързани новини

31.01.2023 11:01

Ето какво стана на най-скъпото откриване на хотел в Дубай

Видян 1592 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Откриването на новия хотел Atlantis the Royal в Дубай този месец включваше фойерверк за милиони долари, парти с текила, организирано от Кендъл Дженър, и изпълнение на живо на левитиращата Бионсе. Асоциираният мениджър на социалните медии на Vogue (и напълно платен член на Beyhive) Хана Дейли беше там и видя всичко.


Коефициентът на звездите беше висок

Когато Бионсе изнася първия си концерт на живо от четири години насам, списъкът на звездите се събира. Разходката из територията на хотела приличаше малко на игра "Къде е Уоли" - само че сега Уоли има звездна страница в IMDB и няколко милиона последователи в Instagram. Списъкът с гостите, които бяха само с покани, беше трескав сън на Deux Moi от актьори, модели и музиканти, сред които бяха Кендъл Дженър, Ребел Уилсън и Летисия Райт и Уинстън Дюк от "Черната пантера" (които изглеждаха особено запленени от фойерверките в края на изпълнението на Бий).


Хотелът беше очаквано впечатляващ



Голямото завръщане на Бионсе на сцената отбеляза може би най-бляскавото откриване на хотел на века. Атлантис Роял официално отваря врати през февруари, така че гостите имаха възможност да се запознаят с това, което предстои да се случи в новото изключително луксозно допълнение към вече значителната луксозна хотелска сцена на емирството. Най-поразителен е мащабът - твърди се, че теренът се равнява на 42 футболни игрища. Благодарение на местоположението си на забележителния остров Palm Jumeirah, стаите имат прекрасна гледка към хоризонта на Дубай. Вътре има бутик на Valentino, един от най-големите аквариуми с медузи в света и художествени инсталации, включващи купчини багаж с монограма на Louis Vuitton.


Снимки: Getty




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали