Меган измина сама първата част от шествието ( Изображение:
Гети)

Свързани новини

07.12.2022 15:07

"Решителната" Меган Маркъл шокира крал Чарлз с отговора си на любезно предложение

Видян 1621 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Появиха се много истории за събития, за които се твърди, че са се случили в навечерието на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 г. Независимо дали става дума за твърдения за пламнали семейни скандали, за съобщения, че покойната кралица е извикала принц Хари, за да го разкара, или за недоволството на Меган от много от предложените планове, това със сигурност е бил труден период за кралския персонал зад стените на двореца.

Докато дните преди сватбата бяха помрачени от здравословните проблеми на Томас Маркъл и това, че той вече не може да лети до Обединеното кралство, крал Чарлз любезно предложи да се намеси и да отведе снаха си до олтара. В крайна сметка обаче той остана изненадан от отговора ѝ, който подсказваше какво предстои да се случи.

Големият ден се състоя на 19 май 2018 г. в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор и двойката стана херцог и херцогиня на Съсекс, граф и графиня на Дъмбартън и барон и баронеса Килкел.

Тъй като Томас Маркъл не успя да долети до Обединеното кралство, от семейството на булката присъстваше само майката на Меган - Дория Рагланд. Твърди се, че крал Чарлз съжалил снаха си и казал, че за него ще бъде чест да я придружи до олтара.

Кралският биограф Робърт Хардман пише в "Дейли мейл": "Според един от приятелите отговорът не е бил точно такъв, какъвто е очаквал: „Може ли да се срещнем на половината път?“


„Това беше индикатор, че това не беше изчервяваща се булка, а уверена, независима жена, решена да направи голямото влизане сама.“

Говорейки в документален филм за отбелязване на 70-ия рожден ден на Чарлз, принц Хари похвали баща си, че се намеси. Той каза: „Помолих го и мисля, че той знаеше, че ще дойде и веднага каза „Да, разбира се, ще направя от каквото има нужда Меган и аз съм тук, за да ви подкрепя.

„За него това е фантастична възможност да се засили и да бъде тази подкрепа, а вие знаете, че той е наш баща, така че, разбира се, той ще бъде до нас. Бях му много благодарен, че успя да направи това.

На снимката: Меган измина сама половината от пътя до олтара, ( Image:
Getty) 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,