“Когато Орлин ми предложи да играя в този филм, се изплаших, защото ролята е много различна от всичко, което съм играла, и не знаех дали ще се справя. Сега съм щастлива, че приех тази покана и това предизвикателство за мен”, пише Сърчаджиева в профила си в Инстаграм.

Свързани новини

26.09.2022 16:39

Алекс Сърчаджиева е джудистка в Изкуството да падаш

Видян 1594 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Актрисата Александра Сърчаджиева ще присъства на премиерата на филма Изкуството да падаш по време на фестивала Златна роза във Варна. Лентата е сред 30-те пълнометражни и късометражни филма, които се състезават в конкурсната програма. Алекс влиза в кожата на 17-годишната Бори, която отказва да бъде унижавана от момчетата. Артистичната й, но лабилна майка не й дава подкрепата, от която има нужда. Грижовният й дядо я записва в школа по джудо.


Там тя осъзнава, че преди да победиш другите, трябва да победиш себе си. Изкуството да падаш е дебютният филм на младия режисьор Орлин Милчев. В него участват още актьорите Ивайло Христов, Иван Бърнев и Валери Йорданов. “Когато Орлин ми предложи да играя в този филм, се изплаших, защото ролята е много различна от всичко, което съм играла, и не знаех дали ще се справя. Сега съм щастлива, че приех тази покана и това предизвикателство за мен”, пише Сърчаджиева в профила си в Инстаграм.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.09.2022 15:32

    нищо общо

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес обсъдете с партньора си своите намерения

Днес обсъдете с партньора си своите намерения и чуйте