Неподправената енергия, душа, ритми и магия на Родопите вплетени с въздействаща мултимедия, гайди и вълшебния, въздействащ глас на Валя Балканска, обещават неповторимо изживяване и настроение за зрителите в Летен театър Варна на 28 август

Свързани новини

18.08.2022 15:18

Валя Балканска отбелязва 80-тата си годишнина с концерт

Видян 2178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По случай 80-ата годишнина на изключителната и обичана народна певица Валя Балканска, фолклорен ансамбъл “Родопа” от град Смолян представя концерт-спектакъла “Космическата Валя Балканска” - на 28 АВГУСТ в Летен театър Варна. Събитието е част от национално юбилейно турне, което стартира през май тази година от Пловдив, а след представянето му във Варна в края на този месец, ще зарадва и публиката в още от големите градове на страната.


Датите по градове ще бъдат обявени допълнително. Спектакълът е израз на уважение към голямата народна певица с неземен глас и космически талант и още една възможност на публиката да се докосне до тях. На сцената до нея ще бъде дългогодишният й партньор - гайдарят Петър Янев, с който работи рамо до рамо, вече повече от 30 години. Основна роля ще имат и над 40 музиканти, певци и танцьори от фолклорен ансамбъл “Родопа” град Смолян, част от който през годините е и самата Валя Балканска, а специални гости ще са гайдарски ансамбъл „Еподай" и огнената Деси Добрева.


Неподправената енергия, душа, ритми и магия на Родопите вплетени с въздействаща мултимедия, гайди и вълшебния, въздействащ глас на Валя Балканска, обещават неповторимо изживяване и настроение за зрителите в Летен театър Варна на 28 август. Началото на събитието е в 20:00 часа, а БИЛЕТИ за него вече се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на