Дворецът Кенсингтън пък отбеляза ЧРД на Уилям като пусна невиждани досега снимки на херцога, който помага благотворително при продажбата на списание по улиците на Лондон

Свързани новини

22.06.2022 16:29

Чарлз честити 40 ЧРД на Уилям с бебешка снимка

Видян 1461 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол споделиха интересен набор от снимки в социалните мрежи, за да отбележат 40-ия рожден ден на принц Уилям. Един от най-любопитните кадри е черно-бяла фотография, която ни  връща към деня, в който новородения Уилям напуска болницата през 1982 г. Друга лична снимка е как Чарлз и Уилям се возят на седалков лифт, докато се наслаждават на ски ваканция. Останалите кадри са от семейни сбирки и пикници край природата.


 


“Пожелавам на херцога на Кеймбридж много щастлив 40-ти рожден ден!”, гласи надписът в акаунта на Чарлз и Камила в Инстаграм. Феновете побързаха да изпратят своите добри пожелания на рожденника, като мнозина споделиха възхищението си от бъдещия крал.


 


Дворецът Кенсингтън пък отбеляза ЧРД на Уилям. Като пусна невиждани досега снимки на херцога. Заснет е как помага благотворително при продажбата на списание по улиците на Лондон. Партито обаче ще бъде общо на Уил и жена му Кейт по-сетне.



Публикацията идва след съобщенията, че принц Уилям ще организира съвместно парти за 40-ия си рожден ден с Кейт Мидълтън в замъка Уиндзор или Сандрингам това лято, след като празненствата на херцогинята бяха отменени.



Кралски източници разкриха, че херцогът и херцогинята трябва да "отпразнуват важните си рождени дни със стил", което е традиция за семейството, в което много членове си сътрудничат на големите празници.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни