Свързани новини

17.06.2009 17:08

Мерилин Монро иска Слави Трифонов

Видян 3869 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер един от най-желаните ергени в България Слави Трифонов ще бъде оплетен в мрежите на самата Мерилин Монро, научи 19'. Двуметровият водещ ще се поддаде на очарователната двойничка на Мерилин пред погледите на милиони зрители, тъй като това ще се случи в неговото шоу. Пада ли си Слави по еманципирани жени и какво точно означава сексапил ще разберете довечера, а в събота и неделя от 12:00 часа в предаването „Салонът” по ТВ2 ще научите какво точно е нужно на една дама, за да изглежда и да се чувства като Мерилин Монро. Водещите на предаването Маги Желязкова и Гергана Гунчева ще издадат какви са тайните оръжия на скандалната блондинка и как е успявала да печели сърцата на мъжете. Клиентки в Салонът ще бъдат трите регионални победителки в националния конкурс. Те ще покажат как дори брюнетките могат да открият Мерилин в себе си. Ще бъдат излъчени и кадри от конкурса „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, който се превърна в най-бляскавото събитие през изминалата седмица.


Маги Желязкова: Мерилин е еманципирана мъжемелачка
Мисис Маги Желязкова ще посъветва зрителките на предаването си „Салонът“ как да подчертаят женствеността си и да покажат своята Мерилин, която според нея се крие във всяка от тях. „Ванилията е ароматът, който ми напомня на Мерилин. След нея се е носил и лек полъх на парфюм, примесен с мирис на тютюн. Пушила е много и нейните цигари са й придавали по-различен аромат от този на обикновените жени – домакини. Била е силна, еманципирана мъжемелачка със собствен аромат“, казва Маги. Тя ще издаде тайната на секссимвола, който е побърквал мъжете.



Гергана Гунчева: Бих се учила от най-изявената изкусителка в света
Друга родна коронована красавица – Гергана Гунчева беше в журито на конкурса „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”. Много харесва победителката Гея, тъй като според нея тя е „една малка Мерилин по душа“. Ако види най-известната блондинка наживо, Гери би я попитала кое е тайното й оръжие. „Бих почерпила опит от най-изявената изкусителка в света. Въпреки, че съм чувала, че е пленявала с маниера си на пушене, вярвам, че има още нещо и искам да знам какво“, любопитна е миската.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион