15.06.2022 12:06

Белослава кани на Джазче в Лозенец

Видян 1374 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 24 до 26 юни село Лозенец на Южното Черноморие ще се превърне в столица на джаза. Именно тогава ще се проведе първото издание на единствения морски джаз фестивал в България - „Джазче“. Акцент в програмата на новия музикален форум ще е специалният фокус върху развитието на младите таланти в областта на поп и джаз пеенето. „Джазче“ ще предостави своите сцени и ще осигури публичност на талантливите студенти от класа на Михаил Йосифов в Музикална академия „Панчо Владигеров“, София.


 


Фестивалът ще е мястото, където ще се срещнат младостта и мъдростта в неочаквано добра комбинация. Хедлайнери на първото издание ще бъдат джаз дивата Белослава и най-известния български контрабасист Димитър Карамфилов. Основната сцена ще бъде изградена на главната улица на село Лозенец, която ще бъде затворена за превозни средства, специално за събитието. Освен от централната част на българското Сен Тропе, джаз ще се лее и от най-новото заведение на Централния плаж – GIPSY, което ще е домакин на  уникална джем сесия от младите таланти.  


 


Посетителите на „Джазче“ ще могат да се насладят и на джаз брънч в Giardino. А най-популярния клуб по Южното Черномоие, Hacienda Beach, ще посрещне на своята сцена още талантливи творци. Двете вечери ще са със специален фокус върху джаза, а гостуващите звездни диджеи ще предложат иновативно джаз звучене в по-късните часове. На главната сцена, всички жители и гости на Южното Черноморие, ще могат да се насладят  на изпълненията при вход свободен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат