Дъщеря ѝ, Кая Гербер, е наследила нейния лек и невзискателен подход към красотата и двете често са сравнявани, което не е изненада, като се има предвид, че Кая е като образ на майка си, когато е била по-млада
01/03

Свързани новини

06.06.2022 13:48

На 56 г. Синди Крауфорд все още предлага най-добрите визии за красота

Видян 3129 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от оригиналните супермодели на 90-те години, лицето на Синди Крауфорд е украсявало безброй корици на списания, кампании и модни подиуми през над 30-те години в модната индустрия. Нейната целуната от слънцето коса, забележителни вежди и бенка на лицето отдавна са я превърнали в красавица, върху която блестят всички видове грим и прически, въпреки че нейният отличителен белег е естествената, свежа кожа и подчертаните очи.




Въпреки това смелото червено червило е било нейният основен избор за вечерно излизане през 20-те и 30-те години, когато се е отдала на пълен блясък - помислете за обемни фризури, диаманти и убийствен поглед. Тя винаги е била вярна на сияйната, бронзова кожа, но през последните години Крауфорд е повишила нивото на сияйност, добавяйки метални сенки за очи и продукти за росна основа в арсенала си за красота.


 


Дъщеря ѝ, Кая Гербер, е наследила нейния лек и невзискателен подход към красотата и двете често са сравнявани, което не е изненада, като се има предвид, че Кая е като образ на майка си, когато е била по-млада.



Виж още снимки тук!


Снимки: Getty



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева