Виктор беше познат на феновете и от предишни свои превъплащения в музикални клипове, много преди да стартира хитовото тв риалити в ефира на бТВ

Свързани новини

28.04.2022 16:23

Фолк певици налазиха Ергена: Срещу 2 бона

Видян 3607 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Най-горещият и желан мъж в родния ефир през последните месеци  - Ергенът Виктор Стоянов е новият любимец на фолк певиците. Изпълнителките от лекия жанр се надпреварват да снимат екс фитнес инструктора в своите нови клипове.


 


След Емануела и Диона, Виктор ще участва най-малко в още 3 видео продукции на актуални фолк звезди. Любопитното е, че и цената на Ергена е скочила главоломно и той се продава най-малко за 2 бона, за да участва само в някои от сцените, гласи клюката във фолк средите.


 


Виктор беше познат на феновете и от предишни свои превъплащения в музикални клипове, много преди да стартира хитовото тв риалити в ефира на бТВ. В клипа на Витамин Андреа се прегръща с много и сексапилни мъже, а един от тях е именно Виктор. Във Photoshop на Тита, Стоянов е един от многото мъже в клипа, а най-потресаващото е, че по едно време между бельото му и бедрото му се образува луфт.


 


В клипа Стара каравана Ергена е в компанията на Галена и се наслаждава на щастливите летни дни. Към края на видеото във 4 червени луни на Цветелина Янува и 100 Кила се появява отново Виктор, а камерата спира върху него, за да видим как отпива от чаша с шампанско.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от