Над филма работят още полският оператор Павел Еделман, с когото Роман Полански си сътрудничи редовно и е работил с него по филми като "Офицер и шпионин", "Пианистът", "Оливър Туист", "Писател в сянка", както и с френският композитор Александър Деспла

Свързани новини

28.04.2022 13:11

Фани Ардан и Мики Рурк в новия филм на Роман Полански

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френската звезда Фани Ардан и германският актьор Оливер Мазучи са новите попълнения в актьорския състав на предстоящия филм "Дворец" на режисьора Роман Полански, съобщи "Варайъти", цитирано от БТА. 


 


 


Снимките за продукцията са започнали в началото на месеца в Гщаад, Швейцария. По-рано стана известно, че една от ролите във филма ще изпълни американският актьор Мики Рурк.


 


Над филма работят още полският оператор Павел Еделман, с когото Роман Полански си сътрудничи редовно и е работил с него по филми като "Офицер и шпионин", "Пианистът", "Оливър Туист", "Писател в сянка", както и с френският композитор Александър Деспла.


 


 


Актьорът Мики Рурк се сблъска с негативна реакция от публичността, след като се похвали със снимка в своя Instagram от снимачната площадка, на която пише:


 


"За мен е голяма привилегия да работя с такъв режисьор"


 


 


"Дворецът" се разпространява от Wild Bunch International, компания, която се нарежда сред една от най-активните е Европа в продаването и разпространяването на филми. Това подчертава факта, че Полански все още е възприеман като режисьор, който може да прави кино, което да предизвиква интерес в публиката. Източници от кино индустрията казват, че кастингът на филма е бил "изпитание", тъй като много актьори са отказвали да се снимат във филма заради противоречивия профил на Полански.


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.