След вечеря дъщерята на Джуди Гарланд е забелязана да пуши цигара, докато ѝ помагат да се придвижи до автомобила си в инвалидна количка
01/04

Свързани новини

23.04.2022 09:24

Да бъдат проклети саботьорите: Лайза Минели след "разочарованието" от Оскарите

Видян 2707 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лайза Минели не позволява на неотдавнашната си драма по време на церемонията по връчването на Оскарите да я притесни.




След съобщенията, че се е почувствала "саботирана" по време на събитието и принудена да се появи на сцената с Лейди Гага в инвалидна количка, иконата на "Кабаре" е забелязана да се наслаждава на вечеря навън с приятелката си Джоан Колинс.




Лайза, 76 г. , и Джоан, 88 г. , вечерят в италианската закусвалня Il Piccolino в Западен Холивуд заедно с дългогодишния приятел на Лайза Майкъл Файнщайн.


 


След вечеря дъщерята на Джуди Гарланд е забелязана да пуши цигара, докато ѝ помагат да се придвижи до автомобила си в инвалидна количка.


 


Това се случва, след като приятелят на Лайза - Майкъл, се застъпи за нея, след като зрителите се притесниха, че тя е изглеждала слаба и не в кондиция, когато е представяла най-добрия филм на наградите "Оскар" през 2022 г.
 
 
По време на участие в понеделник в предаването "The Jess Cagle Show" на SirusXM 65-годишният Файнщайн твърди, че актьорската и певческа легенда е била "саботирана" от организаторите на Оскарите в последния момент.
 
 
Той казва, че по план Минели е трябвало да се появи седнала на режисьорския стол, но в последния момент е била принудена да използва инвалидна количка, което я е накарало да се притесни и да се "разколебае".


Файнщайн, известен джаз певец, който се фокусира върху стандартите, заяви, че е присъствал на наградата "Оскар" заедно с Минели. Той твърди, че тя е искала да направи презентацията си в седнало положение поради проблеми с болките в гърба.


"Знаеш ли, всичко това беше, тя беше саботирана. Това е ужасна дума, но тя се съгласи да участва в церемонията по връчването на Оскарите само ако седне на режисьорския стол, защото има проблеми с гърба - обясни той.

 


Според него звездата от "Ню Йорк, Ню Йорк" иска да изглежда възможно най-силна пред телевизионната аудитория.



"Тя каза: "Не искам хората да ме виждат как куцам", разказва той. "Тя каза: "Знаеш ли, искам да изглеждам добре. Не искам хората да се притесняват за мен. "


 


Въпреки че планът изглеждаше отработен, Файнщайн твърди, че шокиращият шамар, който Уил Смит е нанесъл на Крис Рок, е довел до безредици зад кулисите и е принудил Минели да напусне предпочитания от нея стол.




И тогава, буквално пет минути преди да излезе, когато седна на режисьорския стол там, и понеже всеки, предполагам, че всички бяха разтърсени от всичко, което се беше случило по-рано, сценичният мениджър каза: "Ами, тя трябва да е в инвалидна количка" и Лайза помоли - продължи той.



"Тя каза: "Не, няма да ме видят в инвалидна количка пред всички. Няма да го направя. Отказах да го направя. "



Файнщайн твърди, че организаторите на Оскарите са заплашили да не позволят на Минели да присъства и вероятно да принудят Гага да го направи сама - ако тя не отстъпи пред техните искания в последния момент.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния