Свързани новини

14.06.2009 15:58

Мерилин кацна тайно у нас

Видян 5376 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мерилин Монро беше засечена да пристига инкогнито с частен самолет на ВИП-а на летище София, а появата й буквално предизвика фурор сред всички присъстващи и персонала на летището, особено след като изпя „Честит рожден, ден господин Президент” на Дейвид от „Господари на Ефира“. С палав поглед, много флирт, класа и 100% прилика, 21 годишната световна двойничка на Мерилин Монро – Лаура Никсън от 5 години печели конкурси по цял свят и е лице на много световни марки. В България обаче пристигна по покана на организаторите на националния конкурс „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, който се провежда с подкрепата на дамските цигари Merilyn Slims, за да журира във финалния му кръг.
Състезанието събра най-достойните 15 Мерлилинки, взели участие в регионалните кръгове, но фаворитка стана Гея Антонова от София. Тя получи голяма парична награда и златни бижута, специално направени за конкурса, а всички участнички взеха специални подаръци от официалния спонсор Merilyn Slims. 
Преслава и Константин представиха новия си дуетен хит „Усещане за Мерилин” именно на конкурса и дори го посветиха на гостенката. ЛиЛана изпълни свое ново парче, което до сега пазеше в тайна. Миро също направи шоу в чест на Мерилин.


 Продуцентът Димитър Митовски, който няколко години правеше Биг Брадър в България покани двойничката на Мерилин Монро във филма Мисия Лондон, който е по бестселъра на Алек Попов. Снимките започват в британската столица сега и ще продължат два месеца. Георги Стайков, известен от хитовите български филм Вчера, А сега накъде? и други, ще играе себе си. Ернестина Шинова, съпругата на Андрей Слабаков ще влезе в ролята на Антонина Стоянова, а певецът Орлин Горанов ще изиграе Петър Стоянов.


Поплолитката ЛиЛана бе сред зведите в шоуто на Мерилин. Тя сподели мнението си за най-известната блондинка пред 19': «Мерилин Монро е икона. Емблематична с красотата и стила си на живот актриса, тя вълнува хората и до ден днешен“. Според нея много жени през годините се опитват да й подражават, и да я копират, но нова Мерилин няма как да има. «Не съм сигурна, че ако тя живееше в настоящето щеше да е номер едно», размишлява още ЛиЛана. Относно порока на сексикона — пушенето, сценичната партньорка на Снуп Дог добави: „Тя всичко е правила с финес и неподражаем стил. Дори и маниера й на пушене е бил съвършен и непоправимо секси.“ ЛиЛана определи „усещането за жена” като „една вселена с аромат на ванилия“


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на