Принцът на Уелс се срещна тайно с най-малкия си син в замъка Уиндзор по-рано тази седмица, след като Съсекс заминаха за Холандия за игрите "Инвиктус"

Свързани новини

18.04.2022 16:04

Принц Чарлз съжалява за Даяна и обеща да "държи вратата отворена" за сина си Хари

Видян 1219 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцът на Уелс се срещна тайно с най-малкия си син в замъка Уиндзор по-рано тази седмица, след като Съсекс заминаха за Холандия за игрите "Инвиктус"


 



По-рано тази седмица принц Хари и Меган Маркъл направиха тайна спирка в Уиндзор, докато пътуваха от САЩ до Нидерландия за игрите Invictus, предаде mirror.co.uk.




След събитието стана ясно, че двойката се е срещнала и с кралицата, която все още не се е запознала с дъщеря им Лилибет.




Освен това те видяха Чарлз и херцогинята на Корнуол за 15 минути по време на строго охраняваното им посещение в замъка Уиндзор.




След това Чарлз и Камила напуснаха заедно замъка и се отправиха към параклиса "Сейнт Джордж", след като се срещнаха лично с Хари на фона на твърденията, че двамата почти не си говорят през последните месеци.


 


Разривът между Чарлз и Хари стана широко известен, тъй като миналата година по-малкият принц критикува баща си по време на интервю с Опра Уинфри.


 


Съобщава се, че Чарлз, за когото се твърди, че е загрижен за мемоарите на по-малкия си син, които трябва да бъдат публикувани по-късно тази година, е бил притеснен от срещата.


 

Хари казва на водещия на чат-шоу, че баща му не го е подкрепял достатъчно и го обвинява, че го е отрязал финансово.


 


"Той обича сина си и е съкрушен от всичко, което се случи, въпреки че се страхува историята да се повтори с Хари, както се случи с принцеса Даяна", казва приятел на Чарлз пред Mail Online.




"Но той също така иска да държи вратата отворена и да продължи да говори - нещо, за което все още съжалява, че не е направил с Даяна. "


 


В края на миналата година Ричард Кей, който е личен приятел на принцесата на Уелс, изказа предположение, че отношенията между кралските баща и син могат да имат дългосрочни и сериозни последици за монархията.



Той говори, след като Хари се подигра с баща си на фона на твърденията за скандал с пари за почести, обхванал благотворителната организация на Чарлз.




"Подобни упреци - особено ако продължават - могат да окажат влияние върху принца като монарх, тъй като се приближаваме към неговото управление", казва Кей за критиките.




"Ето защо тази седмица близките на Чарлз смятат, че разпадането на отношенията между баща и син може да бъде толкова вредно, колкото и тези между принца и принцеса Даяна.


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци