Рожденият ден на Ася (Дария Симеонова) ще се окаже един от най-незабравимите и емоционални моменти за нея

Свързани новини

31.03.2022 13:49

Неочаквана бременност в Мен не ме мислете

Видян 1046 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Рожденият ден на Ася (Дария Симеонова) ще се окаже един от най-незабравимите и емоционални моменти за нея. След решението й да приключи отношенията с адвокат Касимов (Руши Видинлиев), той й изпраща в пакет общите им спомени, които е оставила в дома му. Въпреки това Мартин се надява двамата все пак да изгладят нещата и за целта решава да й купи чифт скъпи обици за празника. В бижутерския магазин обаче юристът обърква пликчетата и вместо обиците, Ася получава като подарък пръстен. Шокът за младата асистентка е огромен – мъжът, с когото вече не вижда общо бъдеще, сега й предлага брак.


 


Явният гаф, който е направил, изненадва и самият Мартин. Ще успее ли адвокатът да се измъкне от ситуацията, ще признае ли за грешката си или вече ще е сгоден мъж за дъщерята на шефа, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа. Изненадите за Ася обаче не спират дотук. Съвсем скоро тя не само че най-накрая ще разбере коя е мистериозната приятелка на баща й, но и ще получи неочаквана новина. Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и младата му половинка Богдана (Александра Димитрова) са в очакване на бебе.


 


Бъдещата майка е бременна в третия месец и двамата с щастливия татко вече кроят планове за съвместното си бъдеще. Как обаче ще приеме Ася новината, че ще става кака? Междувременно Павел Биков (Петър Антонов) все по-устремено ухажва Яна (Весела Бабинова) и се надява да спечели сърцето й. Той е готов на всичко, за да я има, дори да стигне до крайности. 10 000 лева е сумата, която бизнесменът предлага на бившия й мъж Христо (Иван Юруков), за да напусне живота й завинаги.


 


 


Ще приеме ли Христо огромната сума или ще се опита да си върне любовта на Яна? Новият ухажор на Яна не буди много доверие у адвокат Касимов. Още повече, че от документите по бракоразводното дело на Биков и съпругата му Рени (Станислава Николова) наяве излиза признанието й за насилие, което мъжът й е упражнявал върху нея. Крие ли бизнесменът тъмни тайни, гледайте сериала „Мен не ме мислете“, четвъртък и петък, 20.00 ч., по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще