Кралят на поп-фолка Азис отпразнува 44-ия си рожден ден

Свързани новини

07.03.2022 17:43

Приличам на мъжете, за които бих умрял: Азис за ЧРД

Видян 1710 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кралят на поп-фолка Азис отпразнува 44-ия си рожден ден. Във Фейсбук изпълнителят сподели публикация, в която се обърна лично към себе си с прочувствено послание.


 


"Измина толкова много време от началото на всичко. Изпях най-хубавите песни! Откраднах милиони сърца, сълзи и усмивки. Създадох приятелства, за които се пише в книгите.


 


Приличам на мъжете, за които бих се бил, умрял и живял!Какво повече може да искам от този живот?! А,да… Има още едно, две неща,но още не е приключил моят път. Така че…Благодаря Ви хора за това, че Ви имам и съм част от вашето всичко", гласи публикацията.


 


 


Няколко дни преди ЧРД певецът се отдаде на заслужена почивка в чужбина, като една от първите държави, която посети, беше Германия. В компанията му е и известната нутриционистка и специалист по кето хранене Даниела Ерменкова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Кака Милка 07.03.2022 23:05

    Голям певец,когато иска да е, а и Бог Му е Дал глас. Но като човек, една блуждаеща объркана дребна нарцистична душица...Признавам си,че с "Не казвай либе лека нощ " ме е разплаквал.... Честит 54-ти:-) Рожден Ден Васко!

  • 001 VELIZARчо 07.03.2022 22:58

    Считам факта, че един борещ се неуспешно с наднорменото си тегло, тотален нарцисист може да набере над 110 милиона гледания по ютубето с негови мазни 'страно ориентирани' клипове, а СЪВЪРШЕНИЯ, БОЖЕСТВЕНИЯ ПЕВЕЦ, ВЕЛИКИЯ ЛУЧАНО ПАВАРОТИ да събере само 4-5 милиона гледания по света, говори страшно показателно на къде се е запътил света.Говори за една гнусна , деструктивна и тотална гавра с всичко фундаментално-човешко,естетическо и духовно стойностно на света!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв