Свързани новини

26.11.2021 10:30

Фреди Меркюри признал защо е оставил всичко на Мери, въпреки че тя го молила да не го прави

Видян 11455 пъти | Коментари 0
Гласували 7 рейтинг: 2.5714
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен своето имение One Garden Lodge в Западен Кенсингтън, което днес струва над 20 милиона паунда, Фреди също остави на Мери половината от всичките си хонорари от Queen. Освен всички значителни приходи от писане на песни през последните три десетилетия, ще има и голяма неочаквана печалба след грандиозния успех на филма Bohemian Rhapsody. За сравнение, на Джим бяха оставени £500 000, колкото и на другите двама мъже, които помогнаха в грижите за  звездата, предаде express.co.uk.


Решението да остави по-голямата част от богатството си на Мери разгневи феновете и очевидно някои от приятелите на Фреди. Имаше и повече противоречия, когато Мери помоли Джим, заедно с главния готвач и бивше гадже на звездата Джо Фанели и живеещия в PA Peter Freestone да се изнесат от дома, който са споделяли със звездата.


По-късно Джим твърди, че Фреди му е обещал къщата, но Питър оспорва това. Самата Мери разкри за реакцията и негодуванието, с които се сблъска. Тя се опита да убеди Фреди да не го прави, но отговорът му беше красив и категоричен.


Фреди умира на 24 ноември 1991 г. Преди това той е декларирал намерението си да остави богатството си на Мери: „Ако аз отида пръв, ще оставя всичко на нея. Никой друг не получава нито стотинка, освен моите котки“.


 Мери остана неразделна част от живота му от момента, в който се срещнаха през 1969 г. След като се разделиха, тя имаше връзки и двама сина, докато Фреди започна да изследва сексуалността си и се среща с поредица от мъже, преди най-накрая да се установи с Джим.


Мери също беше наета да управлява всички сметки на Фреди и да управлява домакинството му. Тя също остана негов довереник и му даваше емоционална подкрепа.


Изглежда, че Фреди имаше всичко. Той беше върховният шоумен и рядко разкриваше много за вътрешните си мисли. Въпреки това, в едно откровено интервю той каза: „Може да имам всички проблеми на света, но имам Мери и това ми помага...


"Все още я виждам всеки ден и сега я обичам толкова, колкото някога. Ще я обичам, докато си поема последния дъх."


„Можете да бъдете обичани от толкова много хиляди хора, но все пак да сте най-самотният човек. И разочарованието от това го прави още по-лошо, защото е трудно за хората да разберат, че можете да бъдете самотен.


„Можеш ли да си представиш колко е ужасно, когато имаш всичко, но все още си отчаяно самотен? Това е ужасно неописуемо...


„Мога да посоча само един наистина скъп човек, с когото всъщност мога да се разкрия и да се чувствам наистина щастлив...“


Фреди добави: "Ще я обичам, докато не си поема последния дъх. Вероятно ще остареем заедно."


За съжаление, той никога не е имал възможност да го направи. Когато разбра, че краят е близо, той каза на Мери за плановете си да й остави огромното си богатство.


Мери се опита да убеди Фреди да напусне къщата в знак на доверие като спомен за живота и работата му, за да могат феновете му да я посещават, но той беше решен да я направи своя наследница. Тя си припомни силните му думи: „Ако нещата бяха различни, ти щеше да бъдеш моя съпруга, а тя щеше да е твоя така или иначе“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но