Свързани новини

09.09.2021 14:22

Павел Иванов: Историята ми в Татковци е драматична

Видян 1518 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актьорът Павел Иванов отпразнува своя 28-и рожден ден в ефира на bTV и предаването „Преди обед“. „Новият Стефан Данаилов“ по думите на Аня Пенчева, гостува на Деси и Сашо, където повдигна завесата над сериала и останалите си творчески проекти. В семейния сериал „Татковци“, който стартира на 20 септември, Павел влиза в образа на младия вдовец Тодор. „Историята на моя герой е малко по-драматична от тази на другите трима татковци… Другите са приятели от години. Моят герой в началото е като аутсайдер и неговата задача е да се внедри сред другите бащи заради себе си и заради дъщеря си основно", споделя Павел. Героят му е ветеринар, на когото му се налага да извърви дълъг път след смъртта на съпругата си. В началото на сериала, Тодор се мести в София заедно с малката си дъщеря – Кики, в чиято роля влиза актрисата Ая Алексиева. Ая е дъщеря на Яна Титова, която също е част от режисьорския екип на „Татковци“, и от най-ранна възраст е на екран. „Бях много изненадан, че дете на тези години има толкова голям опит пред камера,“ споделя Павел. Любимата българска актриса Албена Павлова пък ще играе неговата тъща, която по всякакъв начин се опитва да отрови живота му и то „много успешно“. В реалния живот актьорът не е баща и затова признава, че черпи опит като наблюдава хората, които вече имат деца. За да се справи с тази трудна роля му помагат и хората от екипа. “За щастие, зад кадър, на снимачната площадка на „Татковци“ цари единство. „Изключително съм благодарен за добрия подбор на хора в сериала,“ казва актьорът. „В момента в сериала играем млади актьори, които до този момент не сме се срещали на сцената. Актьорите са много добре подбрани и поставени в образите си. Мислят бързо, импровизират, динамични са, комедийни или драматични. Справят се с всички ситуации. Много е комфортно да работиш са такива хора“, разкрива още Павел. Приятелска бе и атмосферата по време на интервюто в „Преди обед“, където екипът на предаването и продуцентът Кирил Кирилов изненадаха Павел с торта по повод рождения му ден. Павел разказа за работата си със Стефан Данаилов, който е негов учител, за последното представление на двамата на една сцена на „Актрисата“, как Аня Пенчева го е нарекла „младият Стефан Данаилов“ още на първата им среща и още интересни неща от живота си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и