01/04

Свързани новини

17.07.2021 17:07

Иван Донев с най-високото признание за мода в Емиратите

Видян 3906 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 1 до 3 Юли Vie International Awards връчи най- високото признание за модата в Емиратите  GOLDEN LADY. Красивата, златна лейди статуетка висока 40 см, с уникален сериен номер и тежаща 3 килограма  пристигна в България. Дизайнерът Иван Донев спечели поредния си трофей признаващ красотата, която създават ръцето му. Церемоняята стана първият по рода си най-голям проект в Дубай след избухването на пандемията covid 19. Отварянето на вратите за ново начало с всички взети мерки привличе вниманието на световните любители на модата, дизайнери, блогъри, инфлуенсъри и журналисти. Дубайският световен търговски център (DWTC) и Министерството на туризма и търговския маркетинг (DTCM) подкрепиха реализирането на такъв мащабен  моден проект в продължение на три дни. ВИЖ СНИМКИ ТУК!




Vie Fashion Week 2021 беше най-голямата модна феерия, виждана някога в Дубай. Публика и любителите на модата дойдоха да присъстват лично на шоуто за разлика до много други събития, които се случиха онлайн. За първи път събитието даде възможност на таланти от цял ​​свят, особено ученици и студенти, които дадоха максимума от себе си в шоуто и това си заслужава да бъде запомнено като платформа за млади и нововъзникващи таланти.  Както винаги, Иван Донев не пропуска да промотира български таланти във форумите, където е канен,  този път на подиума той качи две млади момичета, Рени Демерджиева от Нов Български Университет и Пламена Вилареал от Варненски Свободен Университет. Двете млади дизайнерки дебютираха своите колекции на 60-метров подиум и индивидуални шоурумове, където имаха възможност да се срещнат с купувачи и журналисти.


 


Дубай е най-сигурната платформа с успешна история за победата над covid 19 и се превръща в модната столица на арабския свят.
Селекция на 16 дизайнери от цял ​​свят от директорите на събитието мистър Акхил и госпожа Аишуария отвориха врати на тридневни модни спектакли , някои от имената, които се разходиха по подиума бяха GIUSEPPE FATA, MICHAEL LOMBARD и IvanDONEV, който представи


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне