01/03

Свързани новини

30.04.2021 18:34

10 млн. са само бижутата на М. Бакалова за Оскарите

Видян 3217 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен че впечатли звездите с уникалния си тоалет на  Оскарите, Мария Бакалова разходила най-скъпите бижута по червения килим тази година.

Според публикация в онлайн медията Nicki Swift  родната красавица е носила диамантени аксесоари на стойност над 10 милиона долара,  съобщава zajenata.bg. Мария е облечена в изящна бяла рокля на Луи Вюитон, която подчертава формите й и разкрива достатъчно, и скрива достатъчно. С прибрана на кок отзад коса, красавицата позира с бижутата на Moussaieff Jewellers, които съчетават диаманти и редки скъпоценни камъни.
"Бих казал, че стойността на дребно тук е над 10 милиона долара",  разкрива Апекша Коатри,  експерт по диаманти от пето поколение и главен оперативен директор на Rare Carat,  и допълни, че застраховката е била над 6-цифрена сума, което определя и диамантените аксесоари, които Мария носи за най-скъпите на червения килим, пише "Телеграф".

След бляскавата церемония по връчване на наградите "Оскар" Мария Бакалова се оказа на афтърпарти с Парис Хилтън и Риана. Милиардерската наследница Парис Хилтън и певицата Риана се наредиха сред звездните приятели на Мария Бакалова, които я поздравиха след церемонията на наградите "Оскар“ в неделя през нощта.
Парис и Мария се появиха заедно на афтърпартито. Преди да влязат, позираха за фотографите.  Българката отново бе заложила на белия цвят, но този път бе с по-къса рокля съчетана с чифт сребристи обувки на висок ток и чанта в тон от змийска кожа. Парис бе в елегантна сребриста рокля. След партито папараци отново уловиха двете приятелки да си тръгват заедно крещейки името на Мария.


     


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.05.2021 14:28

    То това ще остане май от голямата шумотевица около Бакалова-какво под наем е носила на церемониите.Това изобщо не е важно..Спомням си-от по-старото поколение съм-историята с появяването на Гинка Станчева на филмов фестивал с национална носия-нямала скъпа маркова рокля,нито бижута за милиони.Но събрала възхищението на артистичния свят.Облеклото и бижутата са реклама,а не талант ,а в случая не е ясно каква точно е оценката на таланта.

  • 001 Anonimen 30.04.2021 22:04

    Чак пък красавица не е - истинските красавици и красавци са по-малко и от нобеловите лауреати. Някои я сравняват с Грейс Кели, аз я виждам като Одри Хепбърн, с чар.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева