01/02

Свързани новини

28.04.2021 12:15

Красотата не е важна: Моника Белучи ексклузивно

Видян 6501 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Тя се появява с цели 15 минути закъснение. Облечена е в дълга рокля от черна дантела, която се влачи след нея по пода в малкото канско кино Олимпия в ранния слънчев следобед. Пристига с голям Мерцедес, а не с френските лимузини, които возят другите звезди на фестивала. Тя не е облечена „съвсем на място”, както биха казали французите, значи и ние – пак не на място, я атакувам с въпроси – в Кан това не е прието извън залите за пресконференции и хотелските апартаменти, специално наемани за интервюта. Правя го, когато грейват светлините след прожекцията на трейлъра на Братя Грим на Тери Гилиам. Заговарям я първо на английски, тя не желае да отговаря. После минавам на родния й италиански език. И тя благоволява да ме погледне в очите и да даде знак: ще говори. Разчита да я питам - само едно-две неща, свързани с филма и нейното участие в него. Така и правя.

За първи път в този филм не играете хубавица, а 500-годишна вещица: страхувате ли се от старостта?



Аз ли? Честно казано, не! Плюс това има нещо, което много хора едва ли ще разберат. Не мога да играя повече роли на статуи – омръзна ми, не ми е интересно. Аз доста се промених с майчинството. Сега го смятам за моята най-важна, най-главна и най-необходима роля.



Все пак колко ценна е красотата за жена, която прави кариера в киното според Вас?



За мен лично красотата никак не е важна. Но зная, че за другите тя е нещо доста съществено.

Борис Ангелов, съосновател на 19 минути и СЛАВА
Блиц-интервю, публикувано през май 2005 г. в също нашето сп. КОЙ


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Кака Милка 28.04.2021 23:35

    Моника е абсолютно права, красотата не е изобщо никак важна.Особенно за мъжете. Защо сте махнали онази част от интервюто, където липсва една базова реплика на Моника Белучи??? Цитирам я, Моника Белучи : -С огромно удовлствие бих си сменила лика и много бих искала да приличам примерно на бившата председателка на Българското Народно Събрание, на госпожа Цецка Цачева,по известна като Хубавото Цуре, вместо да нося сегашния си лик.Или поне на следващата предесдателка, на госпожа ПКП" Напълно сме съгласни с мечтата на Моника Белучи. Много по-стойностно е вместо да приличаш на нея , на Моника Белучи, да приличаш на която и да било от цялата плеяда от супер хубавици, бивши и сегашни лидерки на ОПГ ГЕРП ! Няма да ги изброяваме поименно за да не пропуснем някоя.Но са поне две дузини мега красавици. Хем са честни и почтенни, хем умници, хем и духовно и физически мега хубавици.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог